Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trzy jabłonie - marzenia o ogrodowym azylu

Trzy jabłonie - marzenia o ogrodowym azylu

Magdalenka 12:03, 15 kwi 2014

Cudowne poidełko, też takiego szukam.

Selly 12:47, 15 kwi 2014

No właśnie - bardzo fajne poidełko. Nawet na ostatniej Giełdzie Ogrodniczej rozglądałam się za takimi, ale w ogóle nie było ceramiki ogrodowej. Czyżbyś kupiła w tym Węgorzynie ?
Karolinek 13:56, 15 kwi 2014

Poidełko kupiłam jeszcze zimą, wraz z budkami lęgowymi prosto z Anglii, na Westwing Home and Living. Można tam kupić ciekawe rzeczy do domu i ogrodu.
Mirella 12:11, 16 kwi 2014

Karolinek, spacerowałam po Twoim ogrodzie, jest ładny,róże masz śliczne, przy okazji się przywitam.
Karolinek 19:40, 16 kwi 2014

Witaj Mirello! Mam nadzieję, że ten spacer Cię nie znudził. Jak widziałaś mój ogródek dopiero powstaje, wiele jeszcze przede mną, co mnie bardzo cieszy. To fascynujące zajęcie, tworzenie swojego zielonego azylu. Pozdrawiam i zapraszam częściej
Karolinek 20:12, 16 kwi 2014

Na czas przedświątecznych przygotowań i świąt zawieszam wszelkie prace ogrodowe. Choć dotarły do mnie zamówione roślinki aż z Krakowa, muszą poczekać. Bałam się w jakiej kondycji będą po tak długiej podróży, ale niepotrzebnie. Są całe i zdrowe. Bodziszki korzeniaste trafią na brzeg rabatki, wiązówka błotna do tawułek, hakonechloa macra do towarzystwa cisowi, a wietlica japońska na cienistą rabatkę pod jabłonką.
A wyłożenie placyka cegłami z odzysku i budowa podwyższonych rabat po świętach będą kontynuowane.
U mnie dzisiaj zapowiada się bezchmurna noc i przymrozek najprawdopodobniej.
hanka_andrus 20:23, 16 kwi 2014

Norweska pogodynka pokazuje +1.Może unikniemy szronu.
Nallar 21:20, 16 kwi 2014

Witam.
Twój ogród pięknieje w oczach, ale najbardziej urzekło mnie zdjęcie z drugiej strony, ławeczka i maleńka rabatka. Moje początki były takie same.
Życzę dużo słonka
Karolinek 18:37, 17 kwi 2014

Ewo, miło mi, że do mnie zajrzałaś. Koniecznie po świętach muszę dokładnie obejrzeć Twój ogródek. Pozdrawiam Cię serdecznie! I zaglądaj czasem....

Haniu, czytałam u Ciebie, że byłaś na działce z wnuczkiem i borówki ruszyły, piszesz, a to znak że ciepło będzie. Oby Dzisiaj takie ładne słońce, ale u mnie wiatr nieprzyjemny i zimny.
Karolinek 18:41, 17 kwi 2014

Jutro rano wyjeżdżam, więc już dzisiaj przesyłam Wszystkim ciepłych, rodzinnych i spokojnych Świąt.

Wesołego Alleluja!!!