Cudowne są te czerwone tulipany na tle traw. Masz nowa działkę, to nowe wyzwanie. Fajnie, że jest zadbana. Moja rodzina bardzo lubi owoce i warzywa własnego chowu.
To dla mnie wyzwanie, nigdy nie uprawiałam warzyw, oprócz pietruszki na natkę, szczypiorku i ziół
Będzie się działo... chcę stworzyć taki uroczy warzywnik przeplatany z kwiatami. Nagietki, słoneczniki miniaturowe, kosmosy, maciejka... jak wyjdzie czas pokaże.
Mamy tam sporo drzew owocowych, kilka jabłoni, wielka grusza 'konferencja',śliwy, czereśnie, aronie, pigwy, borówki, maliny, porzeczki,truskawki.
Jadziu, miło Cię gościć A miałaś już chętne ptaki w swoich budkach?
Moje wiszą od zeszłej wiosny i nie były jeszcze zamieszkane, może obecnej jakaś ptasia parka się tu zadomowi.
Pięknie wyglądają z trawki krokusiki awatarek bardzo udany i zdrowiej kochana bo ma być w końcu ciepło tylko nie wiem kiedy ja też ciągle się smarkam hi hi buziaki zostawiam i ciemierniki dziękują Twój też pięknie się wybił Macham Karolinko
Ja też poszerzam !!!więc na razie trawą wydeptaną okrutnie.Pergola jest romantyczna i piękna.Zawsze jak widzę te zasłony w naszym klimacie to myślę o praniu...
Ja też poszerzam !!!więc na razie trawą wydeptaną okrutnie.Pergola jest romantyczna i piękna.Zawsze jak widzę te zasłony w naszym klimacie to myślę o praniu...