Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz przydomowy ogródek

Nasz przydomowy ogródek

malwes 09:12, 27 sie 2011

Pieska też chętnie - mruczenie sobie "dowyobrażę" . Dziękuję!
marzena 11:48, 27 sie 2011

Zbysiu, dalie ładne, ale pokaż aktualnie kwitnącą moją ulubioną u Ciebie roślinę - ketmię !
Martek 11:55, 27 sie 2011

To widzę i czytam Zbyszku ,że masz z ograniczeniem kolorów problem taki jak ja
Od razu weselej na duszy
Zostawię Tobie i Żonie kolory na zimowe dni ,pozdrawiam sierpniowo
zbigniew_gazda 12:29, 27 sie 2011

Dzięki Marzenko i Marto. Biała ketmia się rozszała .Nie mogę zrobić sdjęcia bo córa zabrała aparat na wycieczkę. W poniedziałek rano będzie zdjątko. Martuś dzięki za prezencik - piękny.
marzena 12:30, 27 sie 2011

no, to czekam !
an_tre 12:35, 27 sie 2011

Coraz bardziej kolorowo w twoim ogrodzie Zbyszku jak powiedziała Marta zostawiając kolorowe cynie " na zimowe wieczory" Ale to prawda jak dłużą się smutne zimowe wieczory to wracam do kolorów lata
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
zbigniew_gazda 12:41, 27 sie 2011

an_tre napisał(a)
Coraz bardziej kolorowo w twoim ogrodzie Zbyszku ja k powiedziała Marta zostawiając kolorowe cynie " na zimowe wieczory" Ale to prawda ja dłużą się smutne zimowe wieczory to wracam do kolorów lata

Też tak mam Aniu że zimą często zaglądam do kwiatowych zdjatek. To pomaga przetrwać. Dlatego nie narzekajmy na upały i cieszmy sie każdym kwiatem - tak jak pszczoły i trzmiele .Podziwiam ich pracę .Bez przerwy odwiedzają dalie .
an_tre 13:28, 27 sie 2011

zbigniew_gazda napisał(a)

Coraz bardziej kolorowo w twoim ogrodzie Zbyszku ja k powiedziała Marta zostawiając kolorowe cynie " na zimowe wieczory" Ale to prawda ja dłużą się smutne zimowe wieczory to wracam do kolorów lata

Też tak mam Aniu że zimą często zaglądam do kwiatowych zdjatek. To pomaga przetrwać. Dlatego nie narzekajmy na upały i cieszmy sie każdym kwiatem - tak jak pszczoły i trzmiele .Podziwiam ich pracę .Bez przerwy odwiedzają dalie .

..i utrwalajmy te cudowne i kolorowe chwile
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kryniafu 15:35, 30 sie 2011

zbigniew_gazda napisał(a)
Prace zakończone, wytyczony kształt linii trawnika......był nawet szampan

Dlaczego ja tego wcześniej nie widziałam? Mój jałowiec podobnie bym ogoliła. Pięknie jest.
zbigniew_gazda 15:52, 30 sie 2011

Krynia - nic straconego .Odwagi , sekator duży i mały wszystko zrobi. Myślę że efekt całkiem końcowy też widziałaś.