Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz przydomowy ogródek

Nasz przydomowy ogródek

ell 16:50, 20 mar 2013

Zbyszku masz święta rację nie damy rady być wszędzie na bieżąco.
Aż strach pomyśleć, że ostatnio u Ciebie byłam chyba pół roku temu.
Co w przeliczeniu na stronki pewnie w 200 się zmieści. Niestety nie nadrobię.
Podziwiałam oleandra, przeglądnę jeszcze pismo obrazkowe i polecę dalej.
Bogdzia 22:33, 20 mar 2013

Zbyszku Ty tak ptaszków nie podsłuchuj bo mogą wziąc z Ciebie przykład i też coś podsłuchac. Pozdrówka zostawiam.
zawitka 08:52, 21 mar 2013

Jak spacerowałm sobie u Ciebie to widziałam tę sosnę podciętą a terza pod nią takie cudne hartensje ????Pozdrówka
zbigniew_gazda 09:10, 21 mar 2013

Halinko, Iwonko, Irenko, Bogda, Elu, Bożenko dzięki za odwiedziny i miłe słowa.

Doła mam dzisiaj nie byle jakiego. W nocy przymrozek, w dzień na plusie. Roślinki pchają się ponad ziemię chyba na zatracenie? Zdjąłem słoiki i niech się dzieje co chce. Czy to tak wygląda ocieplenie klimatu?

zbigniew_gazda 09:14, 21 mar 2013

zawitka napisał(a)
Jak spacerowałm sobie u Ciebie to widziałam tę sosnę podciętą a terza pod nią takie cudne hartensje ????Pozdrówka

Halinko pozdrawiam również. Hortensje mają drugi rok i czeka ich cięcie. Chciałbym aby urosły tak z 1, 2 m.
iwonaj 09:38, 21 mar 2013

Zbyszku u mnie jest podobnie ale okryć nie zdejmuję bo się boję najgorzej ma być w nocy z soboty na niedzielę i poniedziałek a potem myślę że to chyba już będzie koniec mrozów na razie moje zakupy powędrowały do doniczek i do garażu może przeżyją jakoś
Gosiniak 09:47, 21 mar 2013

Zbyszek, śniegu dopada i zakryje ci te cebulowe, przynajmniej takie są prognozy, u mnie już pada, a w zasadzie prószy na maksa- o takim pierwszym dniu wiosny nawet nie śniłam
zbigniew_gazda 11:16, 21 mar 2013

iwonaj napisał(a)
Zbyszku u mnie jest podobnie ale okryć nie zdejmuję bo się boję najgorzej ma być w nocy z soboty na niedzielę i poniedziałek a potem myślę że to chyba już będzie koniec mrozów na razie moje zakupy powędrowały do doniczek i do garażu może przeżyją jakoś

Iwonko u mnie podobnie- okryte większe rośliny. Patrzę na prognozy i faktycznie nadchodzą mrozy.
Tak jest roślinki niech siedzą w garażu i czekają na lepsze dni.
zbigniew_gazda 11:17, 21 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Zbyszek, śniegu dopada i zakryje ci te cebulowe, przynajmniej takie są prognozy, u mnie już pada, a w zasadzie prószy na maksa- o takim pierwszym dniu wiosny nawet nie śniłam

Myślałem Gosiu że tylko u mnie taka bieda z nędzą. U mnie prószy ale drobny deszczyk.
11:49, 21 mar 2013
Dzień dobry Zbyszku!
Nie dajmy się smutkowi! To tylko jeszcze chwila i już będziemy cieszyć się wiosną, letnie kwiaty zrekompensują nam wiosenne braki. Dbajmy o siebie
Przyjęłam ze spokojem, że zmarzły u mnie dwa cyprysy Ywonne, lista zimowych szkód się wydłuża.
Wycisnęłam sobie szklankę świeżego soku z marchewki, na poprawę nastroju
Pogodnego ducha Ci życzę i Twoim Gościom również

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies