Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój chaos leśny, czyli pomoc potrzebna

Mój chaos leśny, czyli pomoc potrzebna

kachat 11:24, 13 kwi 2015

Słuchajcie, kiedy miskanty powinny zacząć wyłazić z ziemi..? W moich jeszcze nic zielonego nie ma, tak ma być..?
Agatek 12:14, 13 kwi 2015

Skula napisał(a)
ligol jest najlepszy

co racja to racja
Agatek 12:16, 13 kwi 2015

Kasiu i dziękuję za rozglądanie się za ligolem
a ML to u mnie nawet na osiedlu żadne trawy jeszcze nie ruszyły a ciepło mają między blokami

ja też liczyłam u siebie na działce na wiosnę a tak mało jej było
Skula 14:07, 13 kwi 2015

kachat napisał(a)
Słuchajcie, kiedy miskanty powinny zacząć wyłazić z ziemi..? W moich jeszcze nic zielonego nie ma, tak ma być..?

zaraz sprawdzę na zdjęciach z zeszłego roku kiedy ruszyły u mnie
kachat 14:15, 13 kwi 2015

U mnie Agatku zakwitły tylko 3 duże krokusy - jak o tym napisałam stronę temu, taka dumna i szczęśliwa, to się po chwili za głowę złapałam, że co ja wypisuję, ludzie przecież nie zrozumieją, mają już ogrody całe w kwiatach, a ja się trzema kwiatkami jak głupia zachwycam... Ale może właśnie dlatego tak bardzo cieszą, że tylko 3 są - a mogło wcale nie być Barwinki całe w pąkach już prawie pękają, garstka moich narcycy też niedługo się rozwinie, więc może jeszcze trochę koloru mi przybędzie

Skula, dziękować, dziękować Pogrzebałam trochę w moich miskantach, ale śladów życia wciąż brak..
Agatek 14:19, 13 kwi 2015

Kasiu ja jak byłam 2 tygodnie temu to narcyzy miały pąki, liczyłam, że już pękną a tu lipa, dalej siedzą w pączkach
Skula 14:24, 13 kwi 2015

5 maja zeszłego roku tak wyglądała trawka - dopiero ruszała

kachat 14:32, 13 kwi 2015

To jeszcze 3 tygodnie, u mnie pewnie ponad miesiąc do takiego stanu ulistnienia... Czyli chyba nie mam jeszcze co panikować, że zieleni nie ma..? Dzięki Skula

Agatku, u mnie narcyzy 2 tygodnie temu jeszcze nawet pąków nie miały... No to sobie jeszcze chyba trochę poczekam na kwiaty
Agatek 14:50, 13 kwi 2015

kachat napisał(a)
To jeszcze 3 tygodnie, u mnie pewnie ponad miesiąc do takiego stanu ulistnienia... Czyli chyba nie mam jeszcze co panikować, że zieleni nie ma..? Dzięki Skula

Agatku, u mnie narcyzy 2 tygodnie temu jeszcze nawet pąków nie miały... No to sobie jeszcze chyba trochę poczekam na kwiaty

ja u siebie wypatrzyłam pąki w liściach
kachat 15:28, 13 kwi 2015

Jak teraz byłam to też pączki widziałam, ale jak u ciebie przez 2 tygodnie nie pękły, to raczej u mnie szybsze nie będą U tulipanów natomiast tylko liście, pąków brak, ale się nie zniechęcam i wierzę usilnie, że jednak się pojawią jeszcze