Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój chaos leśny, czyli pomoc potrzebna

Mój chaos leśny, czyli pomoc potrzebna

MuSzka 13:49, 02 paź 2013

a tu murek za którym jest usypana górka i na niej jeszcze jakaś roślinność

http://cdn27.ogrod.smcloud.net/t/photos/thumbnails/3354/murki_ogrodowe_621x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
MuSzka 13:51, 02 paź 2013

agatanowa napisał(a)
Muszka, Ty to masz cały arsenał wspaniałosci w zanadrzu

mam aż za dużo pomysłów. strach mnie przenika jak sobie pomyślę, co będzie kiedy skończę swój ogród. Rozsadzi mi głowę z nadmiaru niewykorzystanych pomysłów.

Niedługo wrzucę nasze kolejne wykonane roboty tylko jakoś nie mam się kiedy zabrać za zrobienie zdjęć i wrzucenie

ciągle coś

jeszcze przede mną 2 rabaty do zrobienia jedna do totalnej przeróbki i z przodu zupełna nowość nawet wam jeszcze o tym nie pisałam ale już ustalone z moim mężem i przystał na to i nawet mu się pomysł spodobał jakoś wspólnie dopracowaliśmy szczegóły.

Chociaż wiwatować będę dopiero jak zakupimy rośliny na tą rabatę i zrobimy wtedy będę pewna że mój M niczego nie zmienił w pomyśle.
kachat 09:02, 03 paź 2013

MuSzka, ale cuda wkleiłaś Szczególnie to do mnie przemawia:

Tylko jak ja bym miała coś z tych cudnych pomysłów dopasować do mojej działeczki.. O:

kachat 09:06, 03 paź 2013

MuSzka napisał(a)
strach mnie przenika jak sobie pomyślę, co będzie kiedy skończę swój ogród. Rozsadzi mi głowę z nadmiaru niewykorzystanych pomysłów.

Hehehe Zawsze możesz się realizować w cudzych ogrodach - u siebie mam sporo miejsca jeszcze
I pokaż fotki wreszcie!! I jakie to nowe plany macie, że nawet M się zgodził??
kachat 09:43, 03 paź 2013

MuSzka 10:46, 03 paź 2013

kachat napisał(a)
MuSzka, ale cuda wkleiłaś Szczególnie to do mnie przemawia:

Tylko jak ja bym miała coś z tych cudnych pomysłów dopasować do mojej działeczki.. O:

od choćby tak można wkomponować

z góry przepraszam za bazgroły ale moje rysunki dają wiele do życzenia a już komputerowe rysunki to wogóle ale to taki przykład jak można wkomponować bramę u Ciebie.

troszkę wyższą zdaje się trzeba by furteczkę zrobić bo chyba skala się nie zgadza
agatanowa 11:04, 03 paź 2013

Agato Kingo, Ty masz talent!
MuSzka 11:10, 03 paź 2013

Dziękuję chociaż należę raczej do przeciętnych rysowników. Pewnie głównym powodem jest to że nie ćwiczę. :/ nie mam kiedy teraz.

poprawiłam troszkę

MuSzka 11:13, 03 paź 2013

można filary furteczki też przystroić jakimiś różami posadzonymi przez furtką.
kachat 15:43, 03 paź 2013

MuSzka, talenta to ty masz że hej, tak ładnie ci to wyszło że aż swojej działki nie poznałam Super, naprawdę Pomysł będę przemyśliwywać, bo murek wypadł w miejscu gdzie jest ścieżka skośna, i teraz dumam, czy jest mi na pewno potrzebna W przyszłym tygodniu wracam do mojego lasu, więc sobie jeszcze wszystko poustawiam i poprzeglądam pod każdym możliwym kątem A ty MuSzka weź ćwicz, bo ci się talent marnuje!