Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Puszczykowie

Ogród w Puszczykowie

wietrzyk 00:03, 09 lis 2013

Ha, ha, Marta toś Ty już na miejscu Leje... tzn. pogoda jak u nas. Nie wiadomo... angielska czy polska Ale turniej na krytych, więc nie ma znaczenia Pisałam już, że Ci zazdroszczę Pewnie tak, ale co na to poradzę A na półfinał, a może i finał idziesz...?
Do Przytoku jadę z zamiarem kupienia klonów oraz na przeszpiegi co mają. Jeśli coś byś chciała to ofkors, że zakupię
Udanego pobytu w szerokim świecie
wietrzyk 00:04, 09 lis 2013

Borbetka napisał(a)
Marta, gdzie Ty jesteś, bo nie kumam.

Ale mamy światową koleżankę
Zielona 00:13, 09 lis 2013

wietrzyk napisał(a)
Ha, ha, Marta toś Ty już na miejscu Leje... tzn. pogoda jak u nas. Nie wiadomo... angielska czy polska Ale turniej na krytych, więc nie ma znaczenia Pisałam już, że Ci zazdroszczę Pewnie tak, ale co na to poradzę A na półfinał, a może i finał idziesz...?
Do Przytoku jadę z zamiarem kupienia klonów oraz na przeszpiegi co mają. Jeśli coś byś chciała to ofkors, że zakupię
Udanego pobytu w szerokim świecie

A Ty jeszcze nie śpisz??? Na pólfinał się wybieram, bo mnie Małżon wejściówką uraczył. Właśnie mi pokazuje fotki z hali. Mówiłam Ci już - słówko piśnij i wybierzemy turniej, na który polecimy razem W Przytoku rozglądaj się dokładnie. Ja teraz już nic nie kupuję. Ale chętnie pooglądam, co Ty złowisz.
malgorzata_s... 14:46, 09 lis 2013

Buziaki przesyłam. Czyżby jeszcze jakieś zakupy ogrodowe się szykowały?
Kasik 17:59, 09 lis 2013

Za odwiedzinki dziękują

Kasia
Grześ
Karola i Bartosz
wietrzyk 22:16, 09 lis 2013

Kasik napisał(a)
Za odwiedzinki dziękują

Kasia
Grześ
Karola i Bartosz

Ja dziękuję bardziej i mam nadzieję, że będę mogła się zrewanżować
I pokazuję dokonane grzechy zakupowe

jabłoń ozdobna Ola

a te patyczki, to klon Princeton Gold
malgorzata_s... 22:19, 09 lis 2013

Joasiu a co można z tych jabłuszek zrobić. Można je zjadać? Buziak
Zielona 22:39, 09 lis 2013

Małgosiu - moja Mama robiła w całości w megasłodkiej zalewie. Do deserów są rewelacyjne. Wyglądają i smakują świetnie.

Joaniu - Ty pędziwiatrze jeden! Zanim wiosna nadejdzie wszystkie rabaty obsadzisz... A ja liczę na wiosenne łowy w szkółkach wszak obiecałaś...

Pozdrawiam. Jutro pomacham z trybuny oglądając Federera z Nadalem. Prawda, że fajny zestaw mi się trafił do podziwiania?
wietrzyk 00:46, 10 lis 2013

Małgosiu, pomyślałam o zostawianiu jabłuszek dla ptaków, nawet nie wiedziałam, że można je zjadać
Marta, rabat do obsadzania u mnie dostatek Wiosenne łowy wciąż aktualne
A zestaw, cóż... Top klasa
wietrzyk 08:40, 12 lis 2013

Dla Marty wstawiam fotki budlei:
- aktualne

- kwitnącej w sierpniu

Sadziłam krzewy pod koniec maja. Kupiłam takie nieforemne ogiglaki, więc jeszcze dość mocno je przycięłam, żeby jakiś kształt im nadać, a one i tak się nieźle rozrosły.
Na moje oko mają ok 1,5m wysokości i tak samo na szerokość.