Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Puszczykowie

Ogród w Puszczykowie

Zielona 23:11, 05 lis 2013

Asiu - u siebie przepis uzupełniłam I mailem coś przesłałam Ty mnie nie strasz, ze ogród mam w realu większy. Ustaliłyśmy, że rabaty na fotkach wyglądają jak parówy, a w rzeczywistości są mniejsze, więc mi tu zeznań nie zmieniaj PS Oglądasz Rogera? Chyba wraca do formy. A tak Go już skreślać zaczęto...
Kamajla 23:15, 05 lis 2013

ale ani jednego zdjęcia nie ma ze spotkania??
wietrzyk 14:24, 06 lis 2013

Zielona napisał(a)
Asiu - u siebie przepis uzupełniłam I mailem coś przesłałam Ty mnie nie strasz, ze ogród mam w realu większy. Ustaliłyśmy, że rabaty na fotkach wyglądają jak parówy, a w rzeczywistości są mniejsze, więc mi tu zeznań nie zmieniaj PS Oglądasz Rogera? Chyba wraca do formy. A tak Go już skreślać zaczęto...

Mowa była o jednej parówkowej rabacie Reszta ogrodu wygląda na większy i tego się trzymajmy
Roger poległ niestety (chlip, chlip...), choć dalszych jego losów w tym turnieju nie znamy, dla mnie i tak zostaje mistrzem z klasą No... poza tym (o ile dobrze liczę) 6-krotne zwycięstwo to jest coś A w ubiegłym, chyba też D. go pokonał w finale
wietrzyk 14:28, 06 lis 2013

Kamajla napisał(a)
ale ani jednego zdjęcia nie ma ze spotkania??

Kamilko,
no ja nie wiem jak to się stało, chyba czasu nie było po prostu, coby o fotkach pomyśleć. Ale przynajmniej wiadomo, że znów trzeba nam się spotkać bo Marta jak na Ogrodomaniaczkę przystało to fajna babka jest
Kamajla 15:25, 06 lis 2013

wietrzyk napisał(a)

Kamilko,
no ja nie wiem jak to się stało, chyba czasu nie było po prostu, coby o fotkach pomyśleć. Ale przynajmniej wiadomo, że znów trzeba nam się spotkać bo Marta jak na Ogrodomaniaczkę przystało to fajna babka jest

nie mam co do tego wątpliwości
wietrzyk 18:49, 06 lis 2013

Takie tam...

Wykupiłam garden puzzle na długie zimowe wieczory Trochę mały zasób roślin jest w tym programie, ale jeśli komuś trudno wyobrazić sobie jak będą wyglądać posadzone już na rabacie to pomaga
Zielona 19:15, 06 lis 2013

MAJ GOD!!! Toż Ty w jeden dzień od kupienia puzzli takie rzeczy robisz??? Zaraz oblukam dokładniej Co wrzuciłas pod brzozy? Tam byś mogła miec te derenie, które oglądałysmy!
Zielona 19:17, 06 lis 2013

A tak w ogóle... dlaczego ja wcześniej tego zagajnika brzozowego nie widziałam??? Przegapiłam coś? Grabowy zywoplot pokazywałaś - w aucie i pod płotem, ale brzózki??? Zeznawaj tu zaraz, gdzie je kupiłaś. To jacqemonti czy doorenbos?
malgorzata_s... 19:19, 06 lis 2013

Fajowskie takie tam
Zielona 19:19, 06 lis 2013

No albo te brzózki zaprzyjaźnić z rozwiązaniem Zety? Rozplenice i rozchodniki? Opowiadaj, co sobie obmysliłaś.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies