Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Marzenia do spełnienia - nieśmiało się witam! :)

Marzenia do spełnienia - nieśmiało się witam! :)

Cleo 15:52, 21 cze 2015

ewa004 napisał(a)
W kwadratach ja bym widziała żwirek ,możesz pokombinowac żeby je jeszcze czymś podsadzić ,a na pewno na wiosnę widzę tam łepki tulipanów

A płot ? Zobacz u Madzi 70 ona malowała na szaro ,teraz wyglada bosko .
Ona wybrała świetny odcień

Ale ja sie nie znam więc jak by co to ja nic nie mówiłam

Jednak żwirek.

Właśnie u Madzi płot mnie zainspirował Ja mam odcień taki jak donice, bo je przemalowałam z brązowego.

Tulipany jak najbardziej u stóp wierzby. Świetny pomysł. Dzięki!
Ale czy tulipany przy Koreance czy ligustrze się sprawdzą? Nie za mało tam miejsca?
Cleo 19:17, 21 cze 2015

Dziś potraktowałam mszyce specyfikiem z przepisu Juzi. Mam nadzieję, że się wyprowadzą.
Wiem już też co nęka moje brzozy. Mrówki z połączeniem z mszycami. Też je potraktowałam i na szczęście już po tym fakcie nie padało, choć się obawiałam.
Jutro poniedziałek, niestety, buuu.
malkul 19:20, 21 cze 2015

hihihi i świat staje się kwadratowy
Cleo 20:13, 21 cze 2015

No naprawdę
Ja tam się zakochałam w kątach prostych.
I pomyśleć, że na początku tylko fale.
mikami 21:19, 21 cze 2015

Wpadam z rewizytą widzę że lampy w ogrodzie mamy podobne, a to co dzieje się u mnie z brzozami to podobno antraknoza na brzozie jak to leczyć można przeczytać w wątku o chorobach brzóz, u mnie też problem z mszycami na razie pomogło pryskanie pokrzywą
Pozdrawiam
babka 22:58, 21 cze 2015

Cześć Twój avatar mnie tu sprowadził bo co go widziałam w którymś wątku to zastanawiałam się kto hoduje kwiatki w misce PCV ??!!

Cleo napisał(a)

A tak w ogóle świetnie trafiłam bo na metamorfozę niesamowitą. Zanim luknęłam na ost stronę przewertowałam kilka pierwszych więc teraz tym bardziej doznałam szoku !! Coś niesamowicie uroczego stworzyłaś, pięknie jest. I po raz kolejny przekonałam się, że podobają mi się bardzo ogrody "miękkie"
i "falujące" jednak linie proste to jest to co lubię najbardziej. Muszę Twój ogród przewertować do tyłu i się ponapawać
Pozdrawiam i zaznaczam
Cleo 00:23, 22 cze 2015

babka napisał(a)
Cześć Twój avatar mnie tu sprowadził bo co go widziałam w którymś wątku to zastanawiałam się kto hoduje kwiatki w misce PCV ??!!

A tak w ogóle świetnie trafiłam bo na metamorfozę niesamowitą. Zanim luknęłam na ost stronę przewertowałam kilka pierwszych więc teraz tym bardziej doznałam szoku !! Coś niesamowicie uroczego stworzyłaś, pięknie jest. I po raz kolejny przekonałam się, że podobają mi się bardzo ogrody "miękkie"
i "falujące" jednak linie proste to jest to co lubię najbardziej. Muszę Twój ogród przewertować do tyłu i się ponapawać
Pozdrawiam i zaznaczam

Hah, ha, ha, a to dobre! Naprawdę moja donica wygląda jak miska?

Bardzo mi miło Jakoś tak szczególnie daleko się nie cofaj Nie ma się czym napawać.
Ehh czy jest uroczo? Według mnie jeszcze wiele, wiele do dopracowania. Ale cieszę się, że Tobie się podoba już na tym etapie.

PS Może jesteś moją niedaleką sąsiadką???
KasiaW76 00:56, 22 cze 2015

Cleo napisał(a)
No naprawdę
Ja tam się zakochałam w kątach prostych.
I pomyśleć, że na początku tylko fale.

U mnie też kąty proste bo tak jest mi prosto robić Rośliny tylko będą je łagodzily
Cleo 10:13, 22 cze 2015

Potraktowałam wczoraj mszyce specyfikiem własnej roboty i się nie wyprowadziły. Cały czas na brzozach mnóstwo mrówek i tych czarnuszątek brr.. Czyżby bez chemii się nie obeszło?

Udanego poniedziałku życzę!

Ja zaraz do pracy, buuu..
babka 14:44, 22 cze 2015

Cleo napisał(a)

Naprawdę moja donica wygląda jak miska?
PS Może jesteś moją niedaleką sąsiadką???

No tylko popatrz, jak w pysk- miska Mam taką tylko kremową
Za Bydgoszczą w stronę Piły jakieś 30/40 minut drogi