Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pomóżcie wyczarować mi ogród

Pomóżcie wyczarować mi ogród

Iwk4 23:16, 16 mar 2015

Violu, wróciłaś ?
Viola 21:47, 17 mar 2015

Dziewczyny, jestem, już jestem w domku. Powoli się rozkręcam.... Jutro mają przyjść hortensje. Już ostrzę sekatorek, żeby troszkę poprzycinać, może uda się kilka patyczków ukorzenić.
Kochane, byłam w Zakopanem w szpitalu rehabilitacyjnym, opalałam się NAPRAWDĘ na tarasie w koszulce, a wokół tony śniegu - nie żartuję. Słońce waliło przez parę dni, ale śnieg sie nie roztopił bo wieczorem i w nocy przymrozek.
Mam tyle roboty w ogrodzie, że nie wiem za co się brać, chyba zacznę od wygrabienia trawy.... to tylko parę godzin roboty

Czytam o Waszych poczynaniach w ogrodach i zazdroszczę, że już tak dużo zrobiłyście
Karol99 23:22, 17 mar 2015

Opalanie w marcu?? Jeszcze nie próbowałem. A jakie hortensje Limki?
bdan 08:08, 18 mar 2015

Violka dobrze, że już jesteś. Nie martw się, że z pracami ogrodowymi jesteś opóźniona, bo u mnie tez niewiele zrobione.
Dopiero w tym tygodniu zrobiła się pogoda, ale w nocy zimno. Walczymy ze skrzynkami na warzywa, no ale zimny wiatr skutecznie zniechęca do prac. tak więc po 3 godzinach popołudniowych prac to cała zziębnięta m,arze o powrocie do domu
Viola 10:24, 18 mar 2015

Karol99 napisał(a)
Opalanie w marcu?? Jeszcze nie próbowałem. A jakie hortensje Limki?

Tak Karolu, Limki; z tego samego źródła co inni kupowali więc mam nadzieję na ładne sadzoneczki.
Viola 10:29, 18 mar 2015

bdan napisał(a)
Violka dobrze, że już jesteś. Nie martw się, że z pracami ogrodowymi jesteś opóźniona, bo u mnie tez niewiele zrobione.
Dopiero w tym tygodniu zrobiła się pogoda, ale w nocy zimno. Walczymy ze skrzynkami na warzywa, no ale zimny wiatr skutecznie zniechęca do prac. tak więc po 3 godzinach popołudniowych prac to cała zziębnięta m,arze o powrocie do domu

Ja tez planowałam chociaż jedna skrzyneczkę w tym roku zrobić, ale nie wiem czy mi się uda. Za dużo roboty mnie czeka w najbliższych miesiącach. No ale nie mówię nie A pogoda jeszcze mało przyjemna, wiatr jest okropny
wiewiora 16:55, 18 mar 2015

Violu a skąd te hortensje ,poproszę o namiary.Tylko pozazdrościć takiego opalania.
Viola 11:18, 19 mar 2015

agnieszka_podpora napisał(a)
Violu a skąd te hortensje ,poproszę o namiary.Tylko pozazdrościć takiego opalania.

Agnieszko, odpisałam w wiadomości.
wiewiora 15:26, 19 mar 2015

Bardzo dziękuję -przeczytałam
Viola 20:08, 19 mar 2015

A oto i moje hortki Zamierzam je przyciąć za drugim oczkiem, a resztę spróbować ukorzenić .