Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pomóżcie wyczarować mi ogród

Pomóżcie wyczarować mi ogród

Viola 21:42, 23 lut 2015

Iwk4 napisał(a)
Violu, pewnie zajęta jesteś przygotowaniami do wyjazdu. Będziesz tam miała internet? Bo smutno będzie bez ciebie.

bdan 21:49, 23 lut 2015

Violka gdzie dokładnie jedziesz?
Iwk4 23:32, 23 lut 2015

Viola napisał(a)

Biorę ze soba laptopa i internet mobilny (prezent od M. na walentynkiwięc mam nadzieję, że będę z Wami w kontakcie

No, fiu, fiu Gwizdać nie umiem, ale taki prezent
Cudownie. M Cię kocha. Prezentami obsypuje Nie zazdroszczę, bo z moim mam też dobrze Cieszę się
Kuruj się, wracaj do zdrowia, nabieraj sił. Nie zapomnij zabrać aparatu foto, może jakąś wiosnę znajdziesz, jak na spacerek wypuszczą
dajana 10:04, 24 lut 2015

Violu gdziekolwiek jesteś zdrówka życzę .Gratuluję prezentu, a że umiem gwizdać na wszystkich palcach to niech ten gwizd zachwytu poleci do samego szpitala .Rehabilitacja ,szpital , kręgosłup,kojarzy mi się z jednym miejscem Może spotkasz tam moją wnusie która w czwartek ma operacje na kręgosłup Leży na damskiej sali, 14 lat włosy ciemne długie, oczy jak dwa orzechy koloru zielonego i nie co przerażona .Przytul ją ode mnie zanim do niej dojadę .Trzymaj się Violu aby do wiosny!
rozark 10:43, 24 lut 2015

Viola napisał(a)
Dziewczynki, tak jak Iwonka wydedukowała, przygotowuję się do wyjazdu na trzy tygodnie na rehabilitację do znanego ośrodka na południu Polski - nabierać siły na wiosenne szaleństwo w ogrodzie. Machanie widłami wymaga przecież zdrowego kręgosłupa. Martwię się trochę, że wiele rzeczy mnie ominie, może coś "zawalę", nie opryskałam ani miedzianem ani promanalem, bo było za zimno. Jeszcze dziś planowałam oprysk, ale Toszka mnie powstrzymała i słusznie bo w nocy chyba minusowo było.
Biorę ze soba laptopa i internet mobilny (prezent od M. na walentynkiwięc mam nadzieję, że będę z Wami w kontakcie

udanego i owocnego wyjazdu życzę
Viola 19:28, 25 lut 2015

dajana napisał(a)
Violu gdziekolwiek jesteś zdrówka życzę .Gratuluję prezentu, a że umiem gwizdać na wszystkich palcach to niech ten gwizd zachwytu poleci do samego szpitala .Rehabilitacja ,szpital , kręgosłup,kojarzy mi się z jednym miejscem Może spotkasz tam moją wnusie która w czwartek ma operacje na kręgosłup Leży na damskiej sali, 14 lat włosy ciemne długie, oczy jak dwa orzechy koloru zielonego i nie co przerażona .Przytul ją ode mnie zanim do niej dojadę .Trzymaj się Violu aby do wiosny!

Danusiu, byłam Reszta na privie
Viola 19:29, 25 lut 2015

rozark napisał(a)

udanego i owocnego wyjazdu życzę

Reniu, dziękuję
Viola 19:34, 25 lut 2015

Już jestem tam gdzie miałam być Nie wiem czy przezyję tę rehabilitację, w życiu tylu ćwiczeń jednego dnia nie zrobiłam
Juz czuje zakwasy, ale jakie mięśnie będę miała i wzmocniony kręgosłup Widły i szpadle - bójcie się
Przed wyjazdem dosłownie w ostatniej chwili złapałam za sekator i puściłam go w ruch. Pod nóż poszło wszystko - derenie, pęcherznice, Hakuro, iglaki, nawet berberysom sie dostało. Wszystko ładnie wyszło i nikt nie powiniem mieć pretensji, że strzyżenie nieprofesjonalne
kosolka 19:55, 25 lut 2015

Violus,fajnie że już jesteś Pocwiczysz dla zdrowia, pooddychasz sobie zdrowym powietrzem, pospacerujesz, polenisz się trochę, odpoczniesz psychicznie.. Ile plusów! Pozdrawiam Cię mooocno!!
Viola 19:56, 25 lut 2015

kosolka napisał(a)
Violus,fajnie że już jesteś Pocwiczysz dla zdrowia, pooddychasz sobie zdrowym powietrzem, pospacerujesz, polenisz się trochę, odpoczniesz psychicznie.. Ile plusów! Pozdrawiam Cię mooocno!!

Ola! i gotowac nie muszę