Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pomóżcie wyczarować mi ogród

Pomóżcie wyczarować mi ogród

Viola 11:17, 22 mar 2015

bdan napisał(a)
Violka ja tez dopiero teraz wróciłam. Walczyliśmy od 10-tej. Cały trawnik syn wygrabił, rąk nie czuje

Masz szczęście, że syna masz w domu Mój już się usamodzielnił, mieszka w innym mieście i do domu wpada na świąteczny obiad, albo żeby sobie np. grilla z kolegami zrobić
laurowisnia 10:25, 24 mar 2015

Już wróciłaś i działasz jak widzę, wypoczynek się więc udał.
Mam również posiany przetacznik, dawniej on sam się wysiewał u mnie na rabatach, a obecnie mało co się wysiewa, myślę, że to przez ślimaki, którym bardzo smakują takie młode roślinki.
Viola 10:40, 24 mar 2015

laurowisnia napisał(a)
Już wróciłaś i działasz jak widzę, wypoczynek się więc udał.
Mam również posiany przetacznik, dawniej on sam się wysiewał u mnie na rabatach, a obecnie mało co się wysiewa, myślę, że to przez ślimaki, którym bardzo smakują takie młode roślinki.

Ach te ślimaki Zupełnie przez zimę o nich zapomniałam. A przetacznik jakos tak wolniutko rosnie, mimo, że do domu go przeniosłam.
Iwk4 21:13, 24 mar 2015

Violu siałaś przetacznik? Moje nasionka czekają na wysianie. Skoro tak słabo rośnie, to moze już powinnam posiać ?
Viola 18:09, 25 mar 2015

Iwk4 napisał(a)
Violu siałaś przetacznik? Moje nasionka czekają na wysianie. Skoro tak słabo rośnie, to moze już powinnam posiać ?

Juz chyba możesz posiać, ja nie wiem co jest mojemu, że tak przystopował ?
Viola 18:20, 25 mar 2015

U mnie też się dzieje, oczywiście nie samo, ale przy moim własnym udziale Czterometrowy żywopłocik z derenia białego - gotowy. Derenie przycięte, że hej (aż nie wierzę, że to zrobiłam )Cięłam kilka razy - stan na zdjęciu juz nieaktualny. Darń zdjęta z kolejnej części rabaty - trzy cyprysiki posadzone. Rabata pod róże przygotowana - czekam na dostawę. Rabata pod zielonym płotem przywrócona do stanu sprzed początku świata czeka na przesadzanie tuj. Duuuuuużo zrobione, zdjęć nie ma Ale słowo honoru - wszystko co napisałam zrobiłam No może jakąś fotkę znajdę z przesadzania dereni.

kosolka 19:54, 25 mar 2015

Ale jak można by Ci nie wierzyć? Rehab. się przydała? Plecki ok? Bo moje coraz bardziej szwankuja. Wstrętne. No ale nie o tym miałam pisać tylko o rabacie. Fajnie jak tak się duzo dzieje nie? Z naszym udziałem rzecz jasna
Asiuniaa 08:04, 26 mar 2015

Witam wpadam z rewizytą w wolnej chwili będę czytać
Viola 09:15, 26 mar 2015

kosolka napisał(a)
Ale jak można by Ci nie wierzyć? Rehab. się przydała? Plecki ok? Bo moje coraz bardziej szwankuja. Wstrętne. No ale nie o tym miałam pisać tylko o rabacie. Fajnie jak tak się duzo dzieje nie? Z naszym udziałem rzecz jasna

Ola, pilnuj kregosłupa, żeby nie nadwyrężyć za bardzo, wiem, że to czcze gadanie. Sama staram się delikatnie wszystko robić, ale jak przewalić tonę kompostu bez zaangażowania
Iwk4 10:32, 26 mar 2015

Violu, sporo zrobiłaś. Szpaler z derenia, mniam