Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Dominika11 13:22, 27 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)
Dziewczyny tak na szybko, bo dzisiaj nie wiem w co ręce włożyć, takie cuś stworzyłam

fajnie wyglada
Anitka 13:55, 27 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)

Anitko dzisiaj dokupiłam im towarzystwo tzn kulkom miały być bordowe żurawmi, ale opuchlaki je lubią no i nie dostałam, więc kupiłam śliczne sadzonki berberysa bagatelle

Dobry wybór, szybko rusza na wiosnę, a jesienią bardzo długo liście trzyma. Ja bym je wysunęła na przód troszeczkę.
A wysypiesz czymś tą rabatę?
paulina_ns 14:44, 27 kwi 2018

mrokasia napisał(a)
Berberysy są fajne bo szybko startują i dają kolor .
Tylko skoro i danici i bagatelki to kulki to ja bym im jeszcze jakąś trawkę gdzie niegdzie dorzuciła, dla innej faktury i pokroju. Może molinię albo seslerię jesienną.

Kasiu będą i trawki,dla dodania lekkości seslerie jesienną mam i jestem z niej bardzo zadowolona nie mówię nie
paulina_ns 14:46, 27 kwi 2018

Filemon24 napisał(a)
Bardzo ładnie

Dziękuję i fajnie,że zaglądasz co u Ciebie słychać? Może założysz w tym roku swój ogród, przecież tak w nim pięknie masz
paulina_ns 14:47, 27 kwi 2018

Agania napisał(a)
Lubisz klony i bardzo dobrze tak trzymaj...podziwiam prace w ogrodzie, ja też ukladałam ekobordy pod stolik i krzesełka i sadziłam róże

Rabata z wiązem i danicami super pomysł

Agatko uwielbiam klony wszystkie wieczorkiem zerknę do Ciebie, mam nadzieję,że zdjęcia z prac będą
paulina_ns 14:49, 27 kwi 2018

Catalinasdiary napisał(a)
I ja wtrące swe grosze wyjełabym te kulki czerwone do przodu, tak by były wysunięte wzgledem thujek.

Dlatego właśnie jeszcze ich nie posadziłam, czekam na Wasze sugestie wysunięte mogą być najbardziej jestem za
paulina_ns 14:50, 27 kwi 2018

Dominika11 napisał(a)
fajnie wyglada

Domi dziękuję, myślę,że jak skończę będzie ładnie
paulina_ns 14:53, 27 kwi 2018

Anitka napisał(a)

Dobry wybór, szybko rusza na wiosnę, a jesienią bardzo długo liście trzyma. Ja bym je wysunęła na przód troszeczkę.
A wysypiesz czymś tą rabatę?

Dzięki Anitko, jak je zobaczyłam w szkołce od razu wiedziałam,że ze mną wrócą mogę je wysunąć, żeby tak wszystko pod linijkę nie było, tak jak skończę będzie wysypane korą, a przy samie drzewku, gdzie jest te małe koło kamyczkami tak wymyślił mój luby
mrokasia 15:00, 27 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)

Dzięki Anitko, jak je zobaczyłam w szkołce od razu wiedziałam,że ze mną wrócą mogę je wysunąć, żeby tak wszystko pod linijkę nie było, tak jak skończę będzie wysypane korą, a przy samie drzewku, gdzie jest te małe koło kamyczkami tak wymyślił mój luby

To rozważ albo wysypanie całego koła kamyczkami albo "utop" berberysy w trawkach bo zginą Ci na tle kory.
paulina_ns 15:14, 27 kwi 2018

mrokasia napisał(a)

To rozważ albo wysypanie całego koła kamyczkami albo "utop" berberysy w trawkach bo zginą Ci na tle kory.

Tylko nie wiem jak kamyczki sprawdzą się przy mojej prawie 2 latce chłopakom jeszcze jakoś wytłumaczę, może za 10 razem dotrze hihi a jakby berberysy wysunąć jak dziewczyny pisały i za każdym berberysem posadzić trawkę może wtedy tak się nie zleją z korą? Dzisiaj mam jakieś zaćmienie mózgu i myśleć, ani poprawnie wyrazić zdanie nie mogę, wybaczcie