Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 21:33, 10 maj 2018

Wiolka5_7 napisał(a)

Jeszcze to będą twoje ulubione trawki
Ja je uwielbiam najbardziej ze wszystkich traw

Powiem Ci szczerze,że nie wiem czemu, ale boję się ich tzn jak sobie u mnie poradzą, jakieś takie delikatne mi się wydają no ale czas pokaże lubię mieć coś nowego w ogrodzie i testować
Wiolka5_7 21:38, 10 maj 2018

paulina_ns napisał(a)

Powiem Ci szczerze,że nie wiem czemu, ale boję się ich tzn jak sobie u mnie poradzą, jakieś takie delikatne mi się wydają no ale czas pokaże lubię mieć coś nowego w ogrodzie i testować

Nie bój się, one są proste w obsłudze
paulina_ns 21:48, 10 maj 2018

Wiolka5_7 napisał(a)

Nie bój się, one są proste w obsłudze

Mam taką nadzieję aurea też kupię, mają być w przyszłym tygodniu
paulina_ns 21:52, 10 maj 2018

Pokaże Wam dziewczyny jakie przesadziłam dzisiaj samosiejki szałwi z tamtego roku, rosły przy różach lavender, ale Kostrzewa całkowicie je zdominowała, więc poszły w inne miejsce.

Nie wiem co to za odmiana szałwi, kupiłam ją bez nazwy, a sieje się jak szalona, to lubię
mrokasia 21:54, 10 maj 2018

Fajna ta hakonka . Ja miałam dziś w ręku odmianę Nicolas i głupia nie kupiłam. Zła teraz jestem, bo to dość daleko było, wpadłam przy okazji, a w sklepach koło mnie hakonek żadnych nie ma.
Zostałaś mamą chrzestną małych sikoreczek .
paulina_ns 21:55, 10 maj 2018

A tutaj biała, niezawodna od trzech lat , tylko nie ma samosiejek z niej

Lawenda mnie tak denerwuje,że co roku ją wyrzucam, zostały ostatnie trzy krzaki i szukam pomysłu czym ją zastąpić

paulina_ns 21:58, 10 maj 2018

Ze wszystkich róż zamówionych wiosną Eden Rose najbardziej daje czadu i nabiera wyglądu, może nawet jeszcze zakwitnie

I na koniec klon przy zachodzącym słońcu

Czy ja Was za bardzo zdjęciami nie zanudzam? zauważyłam,że przesadnie je dodaje, ale jak się dorwę do aparatu to już tak mam
paulina_ns 22:05, 10 maj 2018

mrokasia napisał(a)
Fajna ta hakonka . Ja miałam dziś w ręku odmianę Nicolas i głupia nie kupiłam. Zła teraz jestem, bo to dość daleko było, wpadłam przy okazji, a w sklepach koło mnie hakonek żadnych nie ma.
Zostałaś mamą chrzestną małych sikoreczek .

Ej Kasia no coś Ty jak mogłaś jej nie kupić? ja teraz się dwa razy nie zastanawiam, jak coś mi się bardzo spodoba biorę, nie raz było tak,że po kilka razy do ogrodniczego wracałam nie wzięłam czegoś, wróciłam do domu, nie dawało mi to spokoju, wsiadałam do samochodu i jechałam jeszcze raz hihi.
mrokasia 22:12, 10 maj 2018

paulina_ns napisał(a)

Ej Kasia no coś Ty jak mogłaś jej nie kupić? ja teraz się dwa razy nie zastanawiam, jak coś mi się bardzo spodoba biorę, nie raz było tak,że po kilka razy do ogrodniczego wracałam nie wzięłam czegoś, wróciłam do domu, nie dawało mi to spokoju, wsiadałam do samochodu i jechałam jeszcze raz hihi.

No więc właśnie siedzę i pluję sobie w brodę i chyba jutro tam pojadę, tym bardziej, że zielonych odmian jest jak na lekarstwo...
Wiolka5_7 22:14, 10 maj 2018

paulina_ns napisał(a)

Mam taką nadzieję aurea też kupię, mają być w przyszłym tygodniu

O fajnie