Madziu ja to zawsze coś wymyślę, już taka jestem nie usiedzę na tyłku ale to na spokojnie, na razie mam jeszcze kilka miejsc do skończenia, jak skończę pomyślimy
U mnie już w kilku miejscach rosną żurawki i też opuchlaków nie widzę, róże też przyciągają mszyce, a nie wyobrażam sobie teraz ich u siebie nie mieć żurawki też lubię, są bezproblemowe i jak w tamtym roku przy hortkach i trawach też mi się zrobiło za zielono, dodałam właśnie bordowe i teraz jest super
Ja zazwyczaj szałwię kupuje na lokalnym rynku, super rośnie i się wysiewa, oczywiście odmiany nn przetaczniki mam przy różach lavender tylko akurat białe odmiany alba, w tamtym roku zakupiłam marnie kwitły, ale za to w tym roku są niewiele niższe niż róże
Kobieto dobrze, że masz wizytówkę, bo bym tylu stron chyba nie nadrobiła Bardzo klimatycznie u Ciebie Świetne meble ogrodowe, porządne, drewniane - super
Masz dużą kolekcję ślicznych hortek bukietowych
No trochę stron już się uzbierało dobrze zrobiłaś pismo obrazkowe najlepsze meble ogrodowe są już trochę inne, mąż w tym roku je zmienił, ale drewniane zostały Hortki uwielbiam, prawie wszędzie mam z nich szpalery porobione
Domi byłam, widziałam, napisałam faktycznie kiepskie, u mnie trochę lepiej wyglądają, ja już też więcej z gołym korzeniem nie kupię, wolę zaczekać i kupić w doniczce.
Kamiś brązowa trawke masz zaklepaną ile sadzonek jej chcesz? 5 wystarczy? Resztę wyślę Dominice, jak będziesz chciała więcej dorzucę Ci znów jak się rozsieje a werbene chętnie przygarne, tylko muszę posadzić ją w takim miejscu,żeby znów nie wyplewić