Jestem z rewizytą uśmiecham się, bo buszowała po Twoim ogrodzie w weekend.
Teraz zostawiam ślad .
Ptaki robią wrażenie. O klonie shirasawy marzę, ale cena na razie odstrasza.
Ogród cudny. Ja uwielbiam lawendę, tworzę osobną rabatę. Dlaczego redukujesz swoją?
Cześć Dominiko ptaki bardzo lubię obserwować z tarasu, teraz jakby więcej ich jeszcze przybyło w karmniku prawie czas tłumy, a dzisiaj pierwszy raz obserwowałam jak kąpią się w poidełku, widzę,że rozgościły się w ogrodzie na dobre planuje w tym roku zrobić jeszcze ciurkadełko, wstępny projekt już mam, muszę jeszcze zapoznać męża z nim
Klon shirasawy piękny jest, taka żaróweczka widoczna z daleka i wcale taki drogi nie był dlatego się na niego skusiłam
Za miłe słówka dziękuję a co do lawendy rezygnuje z niej, ponieważ co roku wypada mi jakiś krzak, a jak już przezimuje to i tak jest marny i kwitnieniem nie za chwyca. Zdecydowanie wolę szałwię, ona u mnie dużo lepiej rośnie.
Dla Ciebie zdjęcie klona w ten pochmurny, chłodny dzień
Dziewczyny ma ktoś u siebie miskanta memory lub goliath? Jak wielkie one rosną? Jak gracki, czy jeszcze większe? Niestety nie dostałam odpowiedzi w szkółce, a potrzebuję jakiejś trawy na zakończenie rabaty. Z wiadomości ogólnych u nas zimno się zrobiło, deszczu jak nie było tak nie ma, ogród oglądam tylko przez szybę jakieś choróbsko mnie dopadło, ból gardła, osłabienie, dreszcze nie mam siły na nic .