Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 15:12, 07 sie 2018

mrokasia napisał(a)

Toż to potffffór jest!!!

Kasiu oj tak, na zdjęciach tak nie widać, dopiero jak się je z czymś porówna a co najważniejsze pomimo tak ogromnych kwiatów stoją sztywno na baczność .
zoja 15:24, 07 sie 2018

paulina_ns napisał(a)

Zoja ta z dłonią to phantom, ogromne ma kwiaty

Edit. Wszystkie pozostałe na zdjęciach wyżej to limelight

Dzieki
Twoj phantom wiekszy i ladniejszy od mojego w tym roku
Piekne
paulina_ns 15:41, 07 sie 2018

Kasia_CS napisał(a)
Polecam sernik dyniowy

Uwielbiam go!

Kasiu dziękuję Ci bardzo brzmi pysznie przeoczyłam Twój wpis, ale na szczęście znalazłam
malgorzata_s... 21:14, 07 sie 2018

Też mi takie potfffory porosły Jeden minus mają, leżą po deszczu i trzeba podpierać
paulina_ns 22:18, 07 sie 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Też mi takie potfffory porosły Jeden minus mają, leżą po deszczu i trzeba podpierać

Małgosiu moje jeszcze świeżynki dopiero drugi sezon, ale póki co nie leżą i oby się już nie położyły
paulina_ns 22:22, 07 sie 2018

No i na reszcie powstało drugie koło na razie darń ściągnięta, jutro montowanie ekobordów, dowiezienie ziemi i sadzenie, zdjęć nie mam ciemno się już zrobiło, a poza tym prace przerwane bólem zęba najstarszego, policzek cały spuchniety, nawet gorączka się pojawiła jutro rano mam dzwonić, czy przyjmie nas Pani dentystka eh
mrokasia 22:28, 07 sie 2018

paulina_ns napisał(a)
No i na reszcie powstało drugie koło na razie darń ściągnięta, jutro montowanie ekobordów, dowiezienie ziemi i sadzenie, zdjęć nie mam ciemno się już zrobiło, a poza tym prace przerwane bólem zęba najstarszego, policzek cały spuchniety, nawet gorączka się pojawiła jutro rano mam dzwonić, czy przyjmie nas Pani dentystka eh

Jak ja Ci zazdroszczę tego działania .
No i gdzie to koło powstało? Jednak przy huśtawce?
Współczuję problemów dentystycznych. Mam to samo tylko ja jutro idę z moją mamą... takie życie - najpierw chodzisz po lekarzach z dziećmi, potem z rodzicami .
gosika67 22:37, 07 sie 2018

Hortki zachwycają, jest na co popatrzeć.Pięknie u Ciebie, porządeczek w każdym kąciku.Pozdrawiam.
paulina_ns 06:46, 08 sie 2018

mrokasia napisał(a)

Jak ja Ci zazdroszczę tego działania .
No i gdzie to koło powstało? Jednak przy huśtawce?
Współczuję problemów dentystycznych. Mam to samo tylko ja jutro idę z moją mamą... takie życie - najpierw chodzisz po lekarzach z dziećmi, potem z rodzicami .

Kasiu ściągania darni to Ty mi nie zazdrość,chętnie bym się w tej kwestii z Tobą zamieniła koło powstało dokładnie tam gdzie piszesz, jest tam wysoko szczepiona katalpa, więc hortki jej nie zasłonią, przy magnolii muszę pokombinować inne zestawienie roślin.

A co do problemów dentystycznych u nas często tak jest,że idę z dziećmi do dentysty Pani dentystka ząbka porusza i zaczynają się problemy...
paulina_ns 06:48, 08 sie 2018

gosika67 napisał(a)
Hortki zachwycają, jest na co popatrzeć.Pięknie u Ciebie, porządeczek w każdym kąciku.Pozdrawiam.

Dziękuję Gosiu, chociaż z tym porządkiem w każdym kąciku nie mogę się do końca zgodzić ale jest jak jest i trzeba się z tym pogodzić buziaki.