Asiu spróbujemy, dla dzieci to zawsze frajda zbudować domek, a nóż mu się spodoba Byłam w ogrodniczym,ale dziwnie na mnie spojrzeli kiedy zapytałam, czy mają domy dla jeża
Kasiu jak on taki pożyteczny dla ogrodu jest to mu nawet budę mogę zbudować hihi szkoda tylko, że nornic nie zjada pokochałabym go miłością bezwarunkową
Dzisiaj wybrałam się do ogrodniczego jest już w ofercie tyle pięknych wrzosów, ciężko przejść obojętnie, oczywiście skusiłam się na jednego co wiązało się z zakupem nowych donic i zmiany kompozycji tarasowej na bardziej jesienną przy okazji udało mi się wypatrzyć hortensje magical moonlight w trochę wyższej cenie niż w A. i też nie kwitnącą, ale kupiłam, tej uschniętej nie będę jeszcze wyrzucać, a nóż wiosną ożyje na nowo, przesadzę ją tylko w bardziej zaciemnione miejsce.
Zastanawiam się czy do tych dwóch donic nie dokupić jeszcze jednej najniższej? Byłam z dziećmi, więc zakupy były mega szybkie i nawet pomyśleć spokojnie nie mogłam, a teraz myślę,że chyba by jeszcze niższa pasowała co myślicie?