Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 21:28, 15 maj 2015

jolka napisał(a)

Wywaliłam w swoim poście, żebyś dwa razy nie musiała na nią patrzyć

ok hehe a Ty co jutro jakieś zakupy planujesz? Ja nie wiem czy do akacji się nie przejadę po tą korę co pisałaś.
jolka 21:38, 15 maj 2015

paulina_ns napisał(a)

ok hehe a Ty co jutro jakieś zakupy planujesz? Ja nie wiem czy do akacji się nie przejadę po tą korę co pisałaś.

Ja na razie żadnych zakupów nie planuję.
Limit mam wyczerpany ... na ten miesiąc
Grodzia 21:40, 15 maj 2015

Witam niedaleką sąsiadkę zaglądałam już tutaj parę razy ale teraz myślę, że będę stałym bywalcem Pozdrawiam
paulina_ns 21:41, 15 maj 2015

jolka napisał(a)

Ja na razie żadnych zakupów nie planuję.
Limit mam wyczerpany ... na ten miesiąc

Właśnie widziałam w Twoim wątku , ja w weekend odpoczywam, dzisiaj mnie tak poszczykło, że głowy w prawą stronę nie odwrócę, a jak jechałam samochodem i musiałam, to się dosyć nacierpiałam
paulina_ns 21:42, 15 maj 2015

Grodzia napisał(a)
Witam niedaleką sąsiadkę zaglądałam już tutaj parę razy ale teraz myślę, że będę stałym bywalcem Pozdrawiam

No to bardzo mi miło , ja lecę dalej podziwiać Twoje widoki
Marzenaka 22:30, 15 maj 2015

paulina a w którym miejscu jest ta akacja? Ja byłam dziś w Nawojowej, wprawdzie wybór niewielki ale ceny niższe mają. Z tym, że sprzedawczynie nic nie wiedzą co sprzedają chyba mogłabym je podszkolić Jest na zasadzie "no taki krzew ozdobny"
Ale przywiozłam hostę za 13zł a w doniczce jednej jest ich 7, więc będę rozsadzać. I kupiłam małą turzycę za 6zł.
paulina_ns 08:37, 16 maj 2015

Marzenaka napisał(a)
paulina a w którym miejscu jest ta akacja? Ja byłam dziś w Nawojowej, wprawdzie wybór niewielki ale ceny niższe mają. Z tym, że sprzedawczynie nic nie wiedzą co sprzedają chyba mogłabym je podszkolić Jest na zasadzie "no taki krzew ozdobny"
Ale przywiozłam hostę za 13zł a w doniczce jednej jest ich 7, więc będę rozsadzać. I kupiłam małą turzycę za 6zł.

Marzenko Akacja jest na ulicy Bohaterów Orła Białego, a dokładnie jak jedziesz węgierską mijasz po lewej stronie skład z kostką brukową, później Biedronkę jedziesz kawałeczek dalej i masz taki duży plakat centrum ogrodnicze AKACJA na rogu po lewej stronie, bardzo łatwo tam trafić, ja w sumie tyle razy przejeżdżałam tamtędy i nie widziałam jej póki Jola mi o niej nie powiedziała Mi sąsiadka na rynku maślanym kupiła turzycę za 4 zł, a dokładnie za 3, 50 zł, bo jeszcze utargowała
paulina_ns 08:51, 16 maj 2015

Moja turzyca została zidentyfikowana jako Carex comans 'Bronze Form' wklejam, żeby mieć pod ręką i zobaczymy czy to faktycznie to ta
paulina_ns 15:12, 16 maj 2015

Dzisiaj przejezdzajac obok szkolki wpadlam zobaczyc,czy cos ciekawego maja i byly bordowe zurawki po 3,50 oczywiscie kupilam,wsadzilam do rabatki pod wykuszem i od razu lepiej sie prezentuje w poniedzialek jeszcze dokupie,bo w tej cenie warto,wszedzie gdzie bylam w szkolkach po 10-12 zl,takze roznica spora
rumiankowa 15:57, 16 maj 2015

Ale cena! U mnie po kilkanaście zł ostatnio były