Aniu no właśnie z tą pogodą to tak nie prędko a póki trawy nie usunę, roślin nie ma sensu kupować, chociaż mam już ładne hortensje wypatrzone, namiary na kulki bukszpanowe i wszystko stoi w miejscu, ale może we wtorek się uda ją wykończyć M ma wolne i oby pogoda dopisała
Aniu no właśnie z tą pogodą to tak nie prędko a póki trawy nie usunę, roślin nie ma sensu kupować, chociaż mam już ładne hortensje wypatrzone, namiary na kulki bukszpanowe i wszystko stoi w miejscu, ale może we wtorek się uda ją wykończyć M ma wolne i oby pogoda dopisała
Świerk na pniu dostał obwódkę z trzmieliny, które potraktowałam ukorzeniaczem i do ziemi
Dzieci sprowadziły sobie do ogródka zwierzątka
W tym roku również zakupiliśmy krzewy takie jak agrest, porzeczki, borówki - 2 lata sadziliśmy i podkopywały nam nornice i nic nie chciało rosnąć, teraz rozłożyliśmy folię, korę i póki co ładnie wszystko kwitnie - chociaż dziurska pod korą są ;/
Witaj. Pieknie u Ciebie... i super, że opisałaś roślinki jakie sadziłas. W razie potrzeby będę podpatrywała. Miałaś tez ładny teren od początku ehhh super