Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

_Martini_ 16:52, 12 lip 2017

A mi jezowki w ogóle się nie podobały. No ale siła O. Gdzieś mi padło w oko połaczenie z stipą. Jednak ja mam zwykłe, więc nie podobają mi się. Przeniosę je chyba do hortensji.
paulina_ns 17:02, 12 lip 2017

_Martini_ napisał(a)
A mi jezowki w ogóle się nie podobały. No ale siła O. Gdzieś mi padło w oko połaczenie z stipą. Jednak ja mam zwykłe, więc nie podobają mi się. Przeniosę je chyba do hortensji.

Martynka, no tak wpływ ogrodowiska działa ja je lubię gdzieś połączone z trawa w większej ilości i w jednej tonacji, ale zachwycać nie zachwycają chociaż akurat ta co kupiłam to mi się podoba
Anda 18:16, 12 lip 2017

Śliczne jeżówki kupiłaś Uwielbiam je w każdej odmianie, byle nie żółte lub pomarańczowe
Róże masz śliczne Różomaniaczka się z Ciebie zrobiła
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
paulina_ns 21:15, 12 lip 2017

Anda napisał(a)
Śliczne jeżówki kupiłaś Uwielbiam je w każdej odmianie, byle nie żółte lub pomarańczowe
Róże masz śliczne Różomaniaczka się z Ciebie zrobiła

Ewka ja jeżówki lubię, ale w kolorze różu jakoś inne do mnie nie przemawiają różami to ja Cię trochę pomecze, jak mi tylko zaczną chorować tfu tfu przecież Ty królowa róż jesteś a Różomaniaczka faktycznie się stałam przyznaje się bez bicia
paulina_ns 21:20, 12 lip 2017

Dzisiaj porobiłam trochę porządku na rabatach, posadzilam zakupiona jeżówke, floksy, zrobiłam miejsce hortensjom, przesadzilam kaline, musiałam przesadzić też Modrzewia na pniu i chyba zaczynam łapać doła, wszędzie mi coś nie pasuje, czegoś brakuje, coś bym dołożyla, coś bym zmieniła ehh...
frezja 21:22, 12 lip 2017

paulina_ns napisał(a)
Dzisiaj porobiłam trochę porządku na rabatach, posadzilam zakupiona jeżówke, floksy, zrobiłam miejsce hortensjom, przesadzilam kaline, musiałam przesadzić też Modrzewia na pniu i chyba zaczynam łapać doła, wszędzie mi coś nie pasuje, czegoś brakuje, coś bym dołożyla, coś bym zmieniła ehh...

Każdy przez to przechodzi spokojnie, to tylko ogród.
paulina_ns 06:52, 13 lip 2017

frezja napisał(a)

Każdy przez to przechodzi spokojnie, to tylko ogród.

Ewka to prawda, już mi lepiej dzięki
zoja 07:07, 13 lip 2017

Musisz nabrac troche dystansu
Nie musi byc perfekt a jest pieknie
ogrodula 07:27, 13 lip 2017

Witaj u Ciebie jeszcze nie byłam trawki,jeżówki śliczne nie przejmuj się ja od 17 lat coś zmieniam w ogrodzie i końca nie widać.
paulina_ns 07:46, 13 lip 2017

zoja napisał(a)
Musisz nabrac troche dystansu
Nie musi byc perfekt a jest pieknie

Zoja wiem, wiem, ale czasem człowiek ma tego wszystkiego dosyć, ciągle coś sadzi, zmienia, a i tak nie pasuje dlatego postanowiłam dokończyć to co zaczęłam i w tym roku dać sobie i roślinom już spokój dzięki!