Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Aneczkowe marzenia

Aneczkowe marzenia

Aneczka 22:04, 02 mar 2014

Moje dzisiejsze zakupy:

zobacz Kasiu z czym wróciliśmy

W tym 3 róże z mojej listy pt: "Koniecznie", takie jak Chopin, The Fairy i New Dawn (po 8,89zł każda )
Kasik 22:11, 02 mar 2014

Aneczka napisał(a)
Moje dzisiejsze zakupy:

zobacz Kasiu z czym wróciłam
]

Zakupów narobiłaś sporo. A te różyczki - to jakie?

I kwiatki i owocki - super.
Bardzo nam było miło was poznać.
Kasik 22:11, 02 mar 2014

O różach nie doczytałam - już wiem.
Aneczka 22:27, 02 mar 2014

Kasiu i wzajemnie kochana. Jak wyjechaliśmy to mój mąż wciąż mówił, że ma wrażenie jakby was skądś znał, albo przynajmniej widział was już wcześniej. Nawet on był bardzo zadowolony z naszego spotkania, a owocki to efekt wyjścia naszych mężów na pogawędkę Powiedział, że musimy wzbogacić nasz ogródek w więcej drzewek i krzewów również owocowych. Jak jechaliśmy do castoramy to ciągle gadał o was i powiedział, że widać że wkładacie serce w to co robicie. Spodobała mu się pogawędka o drzewkach z twoim mężem W ogóle bardzo nam się podobało Jeszcze raz bardzo dziękujemy za wszystko, no i za przepyszny sok z aronii. Mój mąż jeszcze dobrze nie wszedł do domu, jak już go próbował Usłyszałam: "allle dobry" Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy Wielkie buziaki dla Was od nas
Kasik 22:32, 02 mar 2014

Aneczka napisał(a)
Kasiu i wzajemnie kochana. Jak wyjechaliśmy to mój mąż wciąż mówił, że ma wrażenie jakby was skądś znał, albo przynajmniej widział was już wcześniej. Nawet on był bardzo zadowolony z naszego spotkania, a owocki to efekt wyjścia naszych mężów na pogawędkę Powiedział, że musimy wzbogacić nasz ogródek w więcej drzewek i krzewów również owocowych. Jak jechaliśmy do castoramy to ciągle gadał o was i powiedział, że widać że wkładacie serce w to co robicie. Spodobała mu się pogawędka o drzewkach z twoim mężem W ogóle bardzo nam się podobało Jeszcze raz bardzo dziękujemy za wszystko, no i za przepyszny sok z aronii. Mój mąż jeszcze dobrze nie wszedł do domu, jak już go próbował Usłyszałam: "allle dobry" Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy Wielkie buziaki dla Was od nas

Miło nam bardzo. Na pewno się spotkamy.

Teraz za każdym razem jak będziecie jechać w nasze strony to będziecie musieli wpadać na kawkę, bo mam jej sporo
Aneczka 22:33, 02 mar 2014

Aneczka 22:34, 02 mar 2014

z ogromną przyjemnością Kasiu, ale wy też pamiętajcie o nas jak będziecie przejeżdżać
Aneczka 22:45, 02 mar 2014

Czy powinnam posadzić te roślinki już teraz w ogrodzie, czy jeszcze poczekać, bo są jeszcze małe przymrozki?
Kasik 22:48, 02 mar 2014

Aneczka napisał(a)
Czy powinnam posadzić te roślinki już teraz w ogrodzie, czy jeszcze poczekać, bo są jeszcze małe przymrozki?

Ja bym trochę poczekała.
Cebulki gladioli sadzi się w maju, ni e wiem jak inne , Poczytaj o każdej z nich - na pewno znajdziesz informacje.
Aneczka 22:53, 02 mar 2014

A ile można czekać z takimi gołymi różami i owocowymi? Czy może wsadzić je do wiadra z wodą w piwnicy, żeby nie zmarzły, póki nie zrobi się na tyle ciepło żeby je posadzić w ogrodzie?