Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 01:05, 13 sty 2016

Kochana, ja mam babcię z wielkim ogrodem warzywnym
Nigdy nie kupuję warzyw w sklepach nawet zimą, bo mają zakopcowane jeszcze te z sezonu dlatego tak się migam od zakładania ogródka warzywnego... Nie mam motywacji.
Masz rację, tego typu uprawy są niekiedy jak ozdoba ogrodu. Te skrzynie bardzo mi się podobają, tylko nawet nie mam dla nich za bardzo miejsca. Od frontu odpada, od strony sąsiadów mam prawie cały czas cień, więc dla warzyw to kiepsko, od lasu też mnóstwo cienia i zostają tylko tyły, gdzie przy moim układzie rabat jakoś nie widzę upraw warzywnych.. Muszę pomyśleć intensywnie. Tobie bardzo kibicuję i stale podglądam
Tymi pierogami to mnie zaskoczyłaś! Jakbyś chciała choć jednego (nie pieroga ale chłopca) oddać do adopcji to jestem chętna
Iwk4 06:15, 13 sty 2016

Ilonko, w takiej sytuacji warzywnika bym też nie robiła, póki madz zapasy u babci To wszystko wyjaśnia

Co do chłopców- mam trzech: 25, 18 i 12. Udali nam się chłopcy. Naprawdę. Sami to nawet wczoraj ze Zbyszkiem stwierdziliśmy. Pewnie, że były momenty, że się o nich martwiliśmy. Okres dorastania ma różne stadia. Im później, tym większe zmartwienia bywają. Ale całokształt, nad którym sami ciągle pracują bardzo nam się podoba.
Co do adopcji- to wiekiem tylko ten najmłodszy. Ale wiesz, jak to jest z ostatnim dzieckiem. To oczko w głowie
Buziaki
sylwia_slomc... 18:32, 13 sty 2016

Dekoracja czadowa , a jak będzie madrze zainstalowana , żeby sie zdjąć dało to z utrzymaniem porządku nie będzie problemu ......pod prysznic włożyć i czyściutkie w mig
kitek81 22:15, 14 sty 2016

ale tworzysz cuda, podziwiam, fajnie Ci to wyszło!
inag 23:45, 15 sty 2016

Iwk4 napisał(a)
Ilonko, w takiej sytuacji warzywnika bym też nie robiła, póki madz zapasy u babci To wszystko wyjaśnia

Co do chłopców- mam trzech: 25, 18 i 12. Udali nam się chłopcy. Naprawdę. Sami to nawet wczoraj ze Zbyszkiem stwierdziliśmy. Pewnie, że były momenty, że się o nich martwiliśmy. Okres dorastania ma różne stadia. Im później, tym większe zmartwienia bywają. Ale całokształt, nad którym sami ciągle pracują bardzo nam się podoba.
Co do adopcji- to wiekiem tylko ten najmłodszy. Ale wiesz, jak to jest z ostatnim dzieckiem. To oczko w głowie
Buziaki

No to gratuluję synów jeszcze raz!
To zrozumiałe, ze się o nich martwicie - taka natura kochającego rodzica!
Pozdrawiam gorąco!
inag 23:47, 15 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dekoracja czadowa , a jak będzie madrze zainstalowana , żeby sie zdjąć dało to z utrzymaniem porządku nie będzie problemu ......pod prysznic włożyć i czyściutkie w mig

Z zawieszeniem nie będzie najmniejszego problemu. Da się zdejmować w sekundę więc też myślę tak jak i Ty
inag 23:48, 15 sty 2016

kitek81 napisał(a)
ale tworzysz cuda, podziwiam, fajnie Ci to wyszło!

Dzięki Kasia! O widzę nowy avatarek?
( Ja tam wiosny nie widzę, ale jak Twoja kicia coś wywącha w powietrzu to od razu daj znać!)
frezja 11:29, 16 sty 2016

Przeleciałam pismo obrazkowe u Ciebie od początku fajnie się dzieje..pozdrawiam
inag 01:06, 17 sty 2016

Spokojnej nocy!
Kuba 06:48, 17 sty 2016

Dzień dobry !