Gdzież bym mogła narzekać mój to uwielbia zrobić coś z niczego, a do ogrodu to raczej się nie miesza, bez problemu pomoże, więc jest dobrze. i co ważne fajnie się z nim pracuje
a pomysł z chowaniem zakupów też ma swoje dobre strony ważne że doszłaś do zamierzonego efektu
Dziekuje za odwiedziny
Rozmawialam wlasnie z chmurkami snieznymi czy chca do Polski
Wlasnie sie do Was wybierajahihihi
Co do mojego ogrodka to planuje duze zmiany na wiosne ale co z tego wyjdzie kto to wie
nie bardzo mam glowe do projektowania zachlanna jestem na roslinki I wiem ze jest ich zbyt wiele ale co tam ja lubie
Witaj,
miło mi że odwiedziłaś mój wątek i że podoba ci się mój ogród oraz bonsaie. Ja również niejednokrotnie wchodziłam na twoją stronę, jednak nie wiedziałam, że jesteśmy z tych samych stron. Może miałaś nawet okazję przechodzić obok moich okazów Mieszkam w okolicach nowego liceum. Dom po letnim remoncie wygląda dużo inaczej niż na wcześniejszych zdjęciach ale bonsaie są na swoim miejscu więc może je skojarzysz
pozdrawiam
Ha i patrzcie co wypatrzyłam podczas spacerów z Frankiem.
I wiecie co jeszcze?????
Od wiosny te dwa cudeńka mogę do siebie zaadoptować tylko jak to teraz wkomponować??? oto jest pytanie
Prześledziłam na razie tylko obrozkowo. Fajnie, że jesteś na ogrodowisku. Twój ogród bedzie piękny po metamorfozie.
Jak będę miała wiecej czasu poczytam wszystko