Alu - na jednym ze zdjęć widzę takie betonowe szare pustaki. Wiesz jakie fajne obrzeże możesz z nich zrobić? Nasypać do otworów ziemi i posadzić kwiaty albo zioła albo posiać kwiaty albo wsadzić lawendę albo jeszcze coś innego...
Nie martw się za jakiś czas te badylki będą dużymi drzewami u nas brzoskwinie wszystkie wypadają, one jednak lubią ciepło i bez przeciągów (jeśli masz jedno z tych rzeczy to odradzam te drzewka owocowe, szkoda pracy)
Złotokap też jest w tym ogrodzie do zmian, ale chyba go wytniemy na wiosnę bo jakoś nie pasuje do żadnej koncepcji .
Na następne ognisko zapraszam Was wszystkich, akurat gałązki będą suche i będą się palić bez wspomagaczy.
U nas w sadzie jest sporo różnych materiałów budowlanych tylko jak mi wszyscy pisali że u mnie tyle betonu jest, to już nie chciałam tych obrzeży pokazywać, bo kiedyś też myślałam żeby to wykorzystać no ale na razie eMek chce robic donice drewniane to spoko.
Pozdrawiam i ściskam walentynkowo
No trochę stron wczoraj doszło ale Ty też się nie obijasz i stronki lecą
U nas zawsze jest dzieciaków dużo, jednak wszystkie wnuki ciągną do dziadków
Oczywiście że zapraszam na następne ognisko, przynajmniej ogien będzie większy
A co do miskanta, to nie wiem gdzie bym go posadziła bo ja dalej nie mam konkretnego planu remontowego ogrodu
Buziolki walentynkowe :*
Ani jedno ani drugie
Nie było kiedy wejść na forum dzisiaj a i wieczór tylko na chwilę żeby poczytać co się dzieje i do mężusia
Także buziaki walentynkowe :* dla Ciebie