Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

BaRa 07:07, 27 cze 2014

Nikita napisał(a)
BaRa – „ukrzyżowanie” jest ze stalowych linek, na razie może wystarczy… dzięki za ostrzeżenie - z czasem pomyślę o czymś mocniejszym

Jeśli stalowe to może wystarczy. Na zdjęciu moje ślepe oczka dojrzały cienkie sznureczki więc wolałam Cię ostrzec

A owoce kiwi pyszne choć mniejsze niż prawdziwe kiwi.
Tusiala 12:49, 27 cze 2014

Spilt - liście bajkowe, z ciemnego lasu Piękne
kitek81 09:17, 28 cze 2014

ale piękny trawnik, moje marzenie! mój nie jest taki wystawowy, jak Twój
hosty piękne i tyle odmian, podziwiam za pamięć do nazw
minikiwi też mam 2 szt, obupciowe
pozdrawiam :*
Madzenka 11:48, 28 cze 2014

Piekna kolekcja host!!
Margarete 21:34, 28 cze 2014

Droga nasz Magdo-Nikito, wielkie dzieki Tobe jako inicjatorce i głównej gospodni dzisiejszego spotkania, ogród ma śliczny, nieduży, zadbany, taki akuratny.... Dzięki za gościne.
Jedzonko było pyszne i jak zwykle za duzo, twója energia i życzliwość daje innym power do zycia....naprawdę
Miło mi było, ze mogłysmy dzis wspólmne spędzić ten ogrodowy i ogrodowiskowy dzien !
Krys 23:10, 28 cze 2014

Magda dołączam się do słów Małgosi jesteś niezwykła i zazdroszcze Tobie energii i sił,ogród masz sliczny i dobrze zorganizowany,poukładny buziaki i do następnego spotkania u mnie
popcorn 07:46, 29 cze 2014

Magda, żałuję że nie dojechałam, w zasadzie na 2h mogłam - no ale nie przewidziałam że brat przyjedzie godzinkę później niż planowali.
Po odbiór półmiska, miski zgłoszę się któregoś dnia
Wrzucisz fotki ze spotkania??
paniprzyroda 08:01, 29 cze 2014

Chociaż fotki obejrzałabym...
Bogdzia 08:48, 29 cze 2014

Dzięki za miłe popołudnie w Twoim zadbanym ogrodzie. Było tak miło ze nawet zła pogoda nie odważyła sie nam zepsuc dnia i uciekła do mojego ogrodu , całe szczęscie bo rzeczywiście ulewa byłka niesamowita. Dzięki za wszystko , to był bardzo miły dzień u przemiłej gospodyni. Buziaki.
Nikita 09:31, 29 cze 2014

Wojtas2101 – chyba wiem o jakim gospodarstwie piszesz…żurawki też tam mają.

malgorzata_s – fajnie Małgoś, że ci się podobają

Alisonek – ciekawe jak długo będę musiała czekać na owocki

BaRa – mniam, mniam…na owocki cierpliwie poczekam….

Tusiala – Marta mi też się bardzo podoba…taka inna jest od wszystkich.

Kitek81 – trawnik dostał w tym roku dwie porcje profesjonalnego nawozu i faktycznie… jakby nie co się zazielenił….

Marena2007 - …i nadal ciąż się powiększa...chyba będzie mus poszerzyć rabatki…..

Margarete, Krys – dzięki dziewczyny…za przemiły dzień w przemiłym towarzystwie!!! Jeszcze raz dziękuje za wszystko! Super prezenty od Was, a „frywolne śliweczki” i leczo wspaniałe….

popcarol – Carola tobie to powinnam doopę przetrzepać…czarownico przebrzydła!!!!
Szkoda, że nie mogłaś… za karę dostaniesz…. orzecha!!! Wieczorem albo w poniedziałek przywiozę (i „porcelanę” też). Fajnie było. Żałuj, że nie spróbowałaś sernika z malinami od Bogdzi – przepyszny!!! Musisz koniecznie wpaść w innym terminie, bo dużo się zmieniło od twojej ostatniej wizyty w „szmaragdowym”…

paniprzyroda – Mariolko…już się robi !!! Fotki ze spotkania wklejam z lekkim opóźnieniem, bo ja wczoraj byłam jeszcze na „18” u mojego chrześniaka…wróciłam dzisiaj… i musiałam odespać….

A mój „szmaragdowy” cały czas czeka na ciebie!!!!!

Bogdzia – ja też wspaniale się bawiłam, a serniczek PYCHOTA!!!! Jak się obudziłam to pierwsze co mi się przypomniało to jego smak !!! Dziękuję Bogdziu – zapraszam częściej.