Magda.. jeżyna prezentuje się ładnie na tle płotu
ale...nie chcę nic mówić, ale za rok-dwa Ci rozsadzi tę piękną obwódkę z kostki Zerknij jak wygląda 5-letnia jeżyna - 1 krzak, u podstawy Odbija od korzenia, w jednym miejscu, ale tego miejsca jednak trochę potrzebuje
Ta rośnie porządniej...
Ale krzaczysko ogromne, połowa jest u sąsiada
Najlepiej żeby była jak najdłużej w słońcu, wtedy będzie dużo owoców i będą słodkie!
Moja jeżyna ma 3 lata...potwór ogromny jest! Pędy puszcza na 7 metrów (mierzyłam).
W przyszłym roku może jeszcze Ci nie wylezie z tej obwódki, ale później...
Krys – ok., o murawki zapytam Łukasza
iwonaal – super spotkanie, bo objazdowe spotkania są najlepsze…no i towarzystwo było rewelacyjne
popcarol – o rany, Carola gdzieś Ty wlazła, żeby zrobić te fotki…??? Wczołgałaś się pod krzak?
Obwódka oczywiście tylko na razie jest, żeby łatwiej było trawę kosić…potem ja zlikwiduję. A jeżyna posadzona w słoneczku…teraz już tylko czekam na owocki….
Kindzia – to dobrze, że ona tak szybko rośnie… w ekspresowym tempie zarośnie mi betonowy płot. A obwódka tylko tymczasowa jest…co by kosząc trawkę przez przypadek nie unicestwić małej jeżynki.
Mala_Mi – Aniu, myślę że jeżyna zameldowała się przy płocie na dobre, ma dużo miejsca i idealnie tam pasuje.
paniprzyroda – Mariola, Ty to wiesz co ja lubię…dziękuję
Ooo tego zawsze się obwiam przy roszyfrowywaniu żurawek fioletów i ciemności.
Jak byś mogła zrobić kiedyś zdjęcie bez kropel deszczu tak żeby było dokładnie widać liście, bo teraz trusno ocenić co to może być... z 5 propozycji na to mam
Madziu no i znowu spotkanie, ale Ty masz dobrze wszystkich poznasz na żywo zazdroszczę bardzo
fajne roślinki i od razu ładnie zagospodarowane. A tak z ciekawości,liczyłas kiedyś ile masz już host??
buziaki i pozdrowienia