Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

rozark 08:38, 26 sie 2015

miłego dnia
rozark 11:31, 26 sie 2015

przypomniało mi się że o różę pytałaś o zapachu herbacianym:
ja polecam The Pigrim i Ghislaine de Féligonde ale może jeszcze zerkniecie na np:
- Jayne Austin
- English Garden
- Belle Story
- Sweet Juliet
- Brother Cadfael
popcorn 15:55, 26 sie 2015

miał być kolor herbaciany, o ile pamiętam Ty prowadziłaś, musiałaś się skupić na drodze
popcorn 15:56, 26 sie 2015

Nikita napisał(a)
popcorn – Carola, dzięki za nasionka lub sadzonki pomidorków. Te żółte gruszkokształtne oprócz tego że je zaraza zżera to podobno zupełnie bez smaku są. Szukam odmian: Summer Sun, Polita, Mirabell, Babello lub Venus. Może do wiosny znajdę…

nazw które wymianiasz nigdy nie miałam. Gruszkokształtne żółte nie są złe w smaku, ale wybitne też nie. pozdrawiam
07_Rene 16:07, 26 sie 2015

Udane zakupy
Ogród Krysi bogaty w rośliność. Strasznie rozbawiła mnie tabliczka z napisem "szanuj zieleń" Zastanawiam się komu trzeba o tym przypominać hi hi
Krys 18:26, 26 sie 2015

07_Rene napisał(a)
Udane zakupy
Ogród Krysi bogaty w rośliność. Strasznie rozbawiła mnie tabliczka z napisem "szanuj zieleń" Zastanawiam się komu trzeba o tym przypominać hi hi

mojemu pieskowi pozdrawiam
Urszulla 18:59, 26 sie 2015

Dziękuję za machanie
jankosia 20:33, 26 sie 2015

Nikita, a powiedz ty mnie... Liście host, które mam w doniczkach mi żółkną. Co jest? Od brzegów się zaczyna. Te w gruncie tak nie mają. Co za zaniedbanie popełniłam?
kitek81 21:02, 26 sie 2015

Nikita napisał(a)
Wczoraj bardzo, bardzo ogrodowiskowo spędzony dzień…rano targi w Zduńskiej Woli, a potem wizyta w przepięknym ogrodzie Krysi (Krys)
przypis autora: przepraszam za jakość zdjęć, ale już na początku imprezy padł mi aparat foto i został tylko mój telefon….

Już w pierwszych minutach targów powoli zapełniał się bagażnik...po dwóch godzinach wyglądał tak…

…dla wielkich miskantów już miejsca nie starczyło, więc wygodnie usadowiły się obok kierowcy
(powiem wam w tajemnicy, że ja też jechałam obok kierowcy, więc jednym słowem mówiąc…nie zważając jak to zabrzmi, ale …„Cabaret” miałam miedzy nożkami…ha, ha)

o jak ja lubię takie zakupy-aż mi się oczy do tego błyszczą szmaragdowy będzie jeszcze piękniejszy!

spotkanko widać super, Krysia ma zajefajny taras!
malgorzata_s... 23:06, 26 sie 2015

Madziu pooglądałam i stwierdzam że u Krysi cudnie, spotkanie bossskie a bagażnik zajefajny Pozdrawiam