Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

mikina34 12:35, 12 mar 2019

Dlaczego mnie tu wcześniej nie było? Hmm, niedopatrzenie ogromne Dziękuję za miłe spotkanie w wesołym gronie, pozdrawiam serdecznie
jankosia 21:00, 12 mar 2019

Przyszłam popatrzeć na wasze buzie zadowolone po spotkaniu, a jeszcze załapałam się na lekcję o chorobie rodków. A tak się składa, że i u mnie na dwóch krzakach po jednej gałązce tak niedobrze wygląda. Utnę zatem i będzie po krzyku
Buziaki dla was dziewczyny, żałuję, że nie mogłam się z wami spotkać.
Gocha 13:12, 13 mar 2019

Cześć Madziu , ale fajne spotkanie miałyście. Piękne oznaki wiosny u Ciebie w ogrodzie. Ciemierniki piękne. A ile lat są już u Ciebie i czy takie małe siewki brałaś od Bogdzi. Ciekawi mnie ile trzeba czekać na pierwsze kwiaty. A nie wybieracie się w tym roku może do Lublina ? Pomyślcie może o tym Może i Bogdzia by się skusiła tym razem ? Buziaki
Nikita 09:35, 14 mar 2019

mikina34 – Monia, fajnie było znowu się spotkać. Musisz częściej podpisywać listę obecności na naszych ogrodowiskowych „wypadach”.

jankosia – szkoda Monika, że nie mogłaś się z nami spotkać.
A rodki oprócz wycięcia gałęzi jeszcze opryskaj… Nie zaszkodzi…

Gosia – ciemierniki w 2015 roku wykopane u Bogdzi jako malusieńkie siewki. Rok później rozrastały się a
w 2017 oszałamiały kwiatami.
Nie rozmawiałyśmy o Lublinie…muszę z Małgosią i Bogdzia pogadać.
Nikita 09:36, 14 mar 2019

Wiem, że pogoda na to nie wskazuje , ale do wiosny…..

Kojak 10:53, 14 mar 2019

Magda podobno w niedzielę ma być przesilenie pogodowe...
anna_t 19:37, 14 mar 2019

Magda puszczają funkie u Ciebie kły? U mnie null...
Milka 05:49, 15 mar 2019

Madziu, odliczasz do wiosny, ale ona już jest, widac na fotach. Super spotkanie, wy to jesteście super babki
Nikita 08:44, 16 mar 2019

Kojak napisał(a)
Magda podobno w niedzielę ma być przesilenie pogodowe...

Kojak i dobrze, bo ja naprawdę muszę jechać do „szmaragdowego” zrobić wiosenne porządki. Najwyższy już czas !!!
Po za tym w ogrodzie odreagowuję stres a stresik jest, bo wczoraj facet cofając wjechał mi w bok mojego samochodu. Facet (rocznik 1939, więc jakby nie liczyć 80 lat) przyznał się od razu, że jego wina bo mnie po prostu nie widział… Staruszek swoim hakiem ”skasował” mi boczne drzwi robiąc w nich wielkie „a ku ku”. Jakby tego było mało, mojego samochodu nie mogę zamknąć, bo uszkodzone drzwi informują centralny zamek, że są cały czas otworzone.
Jednym słowem SUPER !!! Auto musiałam zaparkować u znajomych na podwórku, bo się nie zamyka, drzwi boczne nadają się do wymiany, czekam na rzeczoznawcę ubezpieczeniowego.
Nikita 08:45, 16 mar 2019

anna_t – tydzień temu jak byłam w ogrodzie to nie spojrzałam. Wybieram się w niedzielę, zobaczę na jakim etapie są moje hosty i dam znać.

Milka – masz racje Irenko, odmierzam czas do kalendarzowej wiosny, bo tegoroczna Pani Wiosna już od kilkunastu dni krząta się po naszych ogrodach.