Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

zbigniew_gazda 08:42, 31 mar 2014

Ooo fajne spotkanie. Pozdrawiam Was. Bratki czyli prezent śliczny. Kobieta pracująca nawet na dach wyłazi. Ta maziuga jest dobra i dosyć wytrzymała na mrozy. Pozdrawiam.
popcorn 08:58, 31 mar 2014

Fajne zdjęcie i spotkanie na pewno też, Dziewczyny!! Bratki cudne
Ale pracy za Tobą, Magda! wow. Miłego dnia i tygodnia!!
Paulaa 10:14, 31 mar 2014

Madzia ale roboty zrobiłaś, a miałaś leżeć i pachnieć
Mag 20:41, 31 mar 2014

Nikita napisał(a)

Jak będziesz jechała to daj znać, może i ja w tym samym terminie się wybiorę....to byśmy się przy okazji spotkały.
Wiadomość na priv wysłana

Czesc Nikita. Gapa ze mnie pierwszorzedna. Dopiero teraz dojrzalam te wiadomosc. Ja bardzo chetnie spotkalabym sie i pojechala, tylko ze ja w Lodzi jestem w pon, wtorki i czasem piatki. Mieszkam na stale k. Nieborowa, a to w druga strone. Jesli jednak masz mozliwosc wyjazdu w ktorys poniedzialek lub wtorek, to moglybysmy sie umowic i "smignac" do Dendrofarmy. Masz na mysli jakies konkretne zakupy? Ah, Krys mowila, ze sprzedaz detaliczna rozpoczynaja po 10 kwietnia.

Serdeczne dzieki za wiadomosc na priv.
Margolka 08:27, 01 kwi 2014

O, fajne spotkanie, owocne w bratki i pewnie nie tylko
Mam pytanie, te twoje thuje, to...? Ja nie umiem zidentyfikować moich (nawet nie jestem pewna, czy to thuje), a dziewczyny, jak były u mnie, to też nie wiedyiaz, co ja wasciwie mam
Nikita 18:23, 02 kwi 2014

Wpadłam na chwilkę…ale tu gwarno…Już wszystkim odpowiadam….

Anita1978 – Anitko mój „mini sad” rośnie w zacisznym, nasłonecznionym miejscu może dlatego szybciej wystartował, bo przecież klimat jest raczej ten sam.

luiza_jakubo… - Kasiu, a jak tam twoje bukszpany ?

Krys – Krysiu baaaaaaardzo dziękuję za odwiedziny, sprawiłaś mi ogromną przyjemność, wpadaj kiedy tylko chcesz !!!!
Dendrofarmę (tą bliżej mnie już zaliczyłam…kupiłam tam 3 berberysy„Atropurpurea Nana” i magnolię dla koleżanki).
Jeśli będę wybierała się do tej w Boczkach to na pewno dam znać, bo nie przepuszczę takiej okazji i na 100% zahaczę o Ciebie…albo umówimy się na miejscu i razem zaliczymy Dendrofarmę.

Iwonaal – Oj Iwonko, wszyscy chyba tak mamy, że jak tylko słonko zaświeci (choć znam takich co nawet w deszcz warzywa sadzą i róże przycinają) to łapiemy za grabki, szpadelki, konewki i pędzikiem do ogrodu.

Bogdzia, Margarete, popcarol – spotkanie bardzo fajne, choć krótkie…teraz czekam na Was…..zapraszam.
Nikita 18:25, 02 kwi 2014

zbigniew_gazda – oj tam oj tam…zaraz kobieta pracująca…takie damskie drobne robótki

Paulaa napisał(a)
Madzia ale roboty zrobiłaś, a miałaś leżeć i pachnieć

Paulaa - no….jakoś nie wyszło….

Mag – Madziu ja cały tydzień w „rozjazdach” jestem, więc tylko weekend wchodzi w grą.
W Dendrofarmie chciałam zobaczyć berberysy (ale już kupiłam), więc tak ogólnie bym obejrzała co tam mają ciekawego.

Nikita 18:29, 02 kwi 2014

Margolka - Małgoś ja mam kilka odmian tuji…ten szpaler przy ogrodzeniu to (tytułowe) Szmaragdy

przy kompostowniku rośną Brabanty

jest też tuja Whipcord

i Woodwardii

mieszka także u mnie tuja Golden Buffet (to ta żółtawa kulka) na jesień wybarwia się na pomarańczowo

Zaraz lecę zobaczyć do Ciebie twoje.... chyba tuje...
luiza_jakubo... 20:36, 02 kwi 2014

Dzięki jeszcze raz.Już wsadzone, ale kulek to chyba nie przypominają.Ale gdybyś jeszcze kiedyś....
Alisonek 20:41, 02 kwi 2014

Dzięki Tobie dowiedziałam się że też mam tuja Whipcord