Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

gusiarz 07:39, 01 mar 2014

Znowu taki nieskazitelny nie jest ... chodziło mi o to, że aż tak się nie brudzi jak można myśleć. Podziwiam wysiłek... ja też wiele razy ciężką robotę odwalałam... ale mając pomysł w głowie, jakoś łatwiej idzie...
asica 08:11, 01 mar 2014

Jagodaa napisał(a)
Aktualnie zajmuję się tym miejscem w moim ogrodzie, choć tu właściwie to jeszcze "moja działka", a nie żaden ogród:

W szerszym ujęciu wygląda to tak:

Dobrnęłam już prawie pod thuje. Kopie się łatwo, bo na tej głębokości mam już czyściutki piaseczek .

Murek utworzy "L" i donica obejmie thuje i jeszcze kawałek za nimi. Wzdłuż siatki planuję serby, a przed nimi jeszcze nie wiem dokładnie co, ale pewnie trawy, werbenę, szałwie, to miejsce nasłonecznione przez cały dzień.

Ja muszę czekać na efekt końcowy, bo moja wyobraźnia jest zerowa , ale kibicuję.
Jagodaa 08:40, 01 mar 2014

Buon giorno Dziewczyny! Odezwę się "indywidualnie" wieczorem. Za chwilę machina rusza, więc czasu brak!

Pogoda piękna (a niby miało lać).

MARZEC!!! Allllle to zleciało!

Miłego dnia i owocnej pracy w ogrodzie!
ewa004 08:59, 01 mar 2014

Jagoda wspieram duchowo ...jakby co
Juzia 09:02, 01 mar 2014

Jagodaa napisał(a)
Buon giorno Dziewczyny! Odezwę się "indywidualnie" wieczorem. Za chwilę machina rusza, więc czasu brak!

Pogoda piękna (a niby miało lać).

MARZEC!!! Allllle to zleciało!

Miłego dnia i owocnej pracy w ogrodzie!

Podrzuć trochę słońca to i ja coś porobię
Miłego!
Gabrysia_ 09:17, 01 mar 2014

U mnie też pięknie świeci,nawet M chce meble tarasowe wystawić..więc będzie pierwsza wiosenna kawka na ogródku
Pamietaj o fotorelacji
bartek_luberda 16:19, 01 mar 2014

Pierwszy dzień w pracy i muszę się odstresować na ogródeczkach Pozdrawiam
Jagodaa 16:57, 01 mar 2014

Syla napisał(a)

A ja miałam być Tomusiem i na dodatek wstrzeliłam się z przyjściem na świat w dzień chłopaka

A ja majowy Byk.
Jagodaa 17:02, 01 mar 2014

gusiarz napisał(a)
Znowu taki nieskazitelny nie jest ... chodziło mi o to, że aż tak się nie brudzi jak można myśleć. Podziwiam wysiłek... ja też wiele razy ciężką robotę odwalałam... ale mając pomysł w głowie, jakoś łatwiej idzie...

Oj tam, oj tam , ja mam taki obraz Twojego Kwadratowego i tyle.

Zdecydowanie ciężka nawet praca przybliżająca do postawionego celu jest przyjemna i jakaś taka bardziej "do zrobienia".
Dziś było ciężko, ale szybko i sprawnie. Mam w kryzysowych sytuacjach wsparcie rodziny, więc nawet kawka i ciasto na słoneczku było i żary, i śmiechy. Udany dzień bardzo. A jak gorąco!
Jagodaa 17:03, 01 mar 2014

ewa004 napisał(a)
Jagoda wspieram duchowo ...jakby co

Wsparcie zadziałało, poszło jak z płatka! Dzienks!