Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Jagodaa 17:37, 30 lip 2014

malkul napisał(a)
Świetna jest ta trawiatsa a pomysł z donicą okazuje się wysmienity

Strasznie chciałabym już dobudować dalszą część tej donicy, uporządkować tę część, obudować się zasłonami drzewiastymi
Jagodaa 17:38, 30 lip 2014

AlKa napisał(a)
Też mi sie bardzo trawiasta podoba normalnie skopiuje Cie jak nic. Bo nie mam pomysłu co koło derenia.

Bardzo proszę, kopiuj jeśli tylko coś Ci się podoba . Miło....
olaw 19:47, 30 lip 2014

Te Twoje trawy są po prostu czarodziejskie i takie klimatyczne,że tylko wzdychać pozostaje
Jagodaa 21:17, 30 lip 2014

olaw napisał(a)
Te Twoje trawy są po prostu czarodziejskie i takie klimatyczne,że tylko wzdychać pozostaje

To prawda , tak mnie zaczarowały, że już nic innego nie potrafię planować na rabaty, złe to...
Jagodaa 21:20, 30 lip 2014

1. Wysłałam Paczkę24 do Bogdy

2. Podlałam hortensje MS i trawę też podlałam

3. Jeżówki niby wysłane paczką w poniedziałek jeszcze nie dotarły, a nawet jak dotrą po takim czasie, to nie wiem, czy mogę liczyć na sukces
agam 21:27, 30 lip 2014

Jagodaa napisał(a)
1. Wysłałam Paczkę24 do Bogdy

2. Podlałam hortensje MS i trawę też podlałam

3. Jeżówki niby wysłane paczką w poniedziałek jeszcze nie dotarły, a nawet jak dotrą po takim czasie, to nie wiem, czy mogę liczyć na sukces

Jeżówki jak dobrze zabezpieczone to przetrwają, nawet jak oklapną po posadzeniu to i tak po pewnym czasie wstaną .
ane3ka 21:29, 30 lip 2014

Trawy są niemiłosierne. Można patrzeć na nie bez przerwy. Pieknie wygląda u Ciebie ta rabata. No i dereń!
A brązowa pewnie turzyca, to jaka odmiana?
Jagodaa 21:35, 30 lip 2014

ane3ka napisał(a)
Trawy są niemiłosierne. Można patrzeć na nie bez przerwy. Pieknie wygląda u Ciebie ta rabata. No i dereń!
A brązowa pewnie turzyca, to jaka odmiana?

To Bronzita Aniu, ona chyba będzie jednoroczna, bo kiepsko zimuje. Kupiłam na próbę, aby oswoić się z tym niby-suchym wyglądem, sprawdzić, czy mi pasuje. I pasuje, bardzo ją lubię, jest ogromna, za gęsto posadziłam .
Jagodaa 21:43, 30 lip 2014

agam napisał(a)

Jeżówki jak dobrze zabezpieczone to przetrwają, nawet jak oklapną po posadzeniu to i tak po pewnym czasie wstaną .

Dobra wiadomość, trochę mnie uspokoiłaś . Pani odpisała, że paczka wysłana i denerwuje się, bo dziś ma już drugie takie zgłoszenie. Upał na pocztę działa rozleniwiająco .
ane3ka 22:32, 30 lip 2014

Jagodaa napisał(a)

To Bronzita Aniu, ona chyba będzie jednoroczna, bo kiepsko zimuje. Kupiłam na próbę, aby oswoić się z tym niby-suchym wyglądem, sprawdzić, czy mi pasuje. I pasuje, bardzo ją lubię, jest ogromna, za gęsto posadziłam .

A czy mogę zapytać jak gęsto?
Ja poluję na Bronze Forme. U Madżenki się sprawdza, ale wiadomo, Ona to jest zaawansowany ogrodownik