Ha, bylam juz u Ciebie 4 lata temu, jako 4, 24 marca 2014 roku
Lubie czworki
i juz lubie Twoj ogrod. Wtedy nie papalas miloscia do swojego plotu, pamietam, ze wlasnie o nim napisalam...Dzisiaj, mam nadzieje, ze juz zmienilas zdanie
Twoj plot ociepla ogrod, daje mu swoisty mikroklimat i juz go przeciez nie widac. Idziemy dalej...Dziura. Tez bym ja polubiala, fajna jest, wielu by taka chcialo miec, uwierz. Moze byc z niej piekny staw. Piszesz o komarach...Zajrzyj prosze do naszej Bogdzi z ogrodu rododendrowego, lub Malej Mi, one obydwie maja piekne bajora. Nie majac komarow. Moglabys z tego miejsca, zrobic bombonierke, wodne serce ogrodu
Roze. Pokazujesz Rosanne i Lagune, mam obydwie i jestem zadowolona( rosanne mam dopiero drugi sezon, ale znam ja z innych, sasiedzkich ogrodow, to dobry wybor). Mam tez inne roze, jakby co, pytaj, chetnie pomoge, a jak nie bede potrafila, to pokieruje do Renatki z ogrodu RRR rozane rozmaitosci
...To super specjalistka i estetka
Potrafi dobrze i doradzic, i pieknie skomponowac roze
Co do naparstnicy ( w watku Danusi) to prawda, moze byc smiertelna, szczegolnie przy malych dzieciach, lub osobach ,, sercowych,, Jest bardzo ladna, ale ...
Chetnie bede tu zagladac, podoba mi sie Twoja pracowitosc i rzetelnosc, podoba mi sie Twoj ogrod, gratuluje i prosze o wiecej fotek
Pozdrawiam cieplutko