Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 19:37, 28 lip 2014

BusyBee napisał(a)
Gosiu wróciłam z zakupami, chociaż niewielkimi, ale rozeznanie jakieś już mam Było czasu mało więc odwiedziłam tylko świdnik. Kupiłam 2 jeżówki, bo nie mogłam dobrać kolorów- mają mix, bez nazw. Trawy jakieś są, może wybór nie za wielki, ale naprawdę ładne, duże. Popstrykałam zdjęcia i muszę pomyśleć. Dziś wybrałam piękne carex bronze form i stipy sirocco. Na zemborzycką nie miałam czasu

Wrócę tam na pewno za 3-4 tygodnie

Kasiu to fajnie, że zakupy udane nawet jeżeli połowicznie. Zawsze to coś. Teraz trZeba będzie to posadzić. U mnie jeszcze dużo roślin w doniczkach czeka- chyba na lepsze czasy. Będziesz miała pretekst, żeby przyjechać ponownie do Lublina, żeby wpaść na Zemborzycką. To może wtedy mnie odwiedzisz. Serdecznie zapraszam. Kasiu kiedy założysz swój wątek? Chyba już pora. Pozdrawiam
BusyBee 19:59, 28 lip 2014

Gocha napisał(a)

Kasiu to fajnie, że zakupy udane nawet jeżeli połowicznie. Zawsze to coś. Teraz trZeba będzie to posadzić. U mnie jeszcze dużo roślin w doniczkach czeka- chyba na lepsze czasy. Będziesz miała pretekst, żeby przyjechać ponownie do Lublina, żeby wpaść na Zemborzycką. To może wtedy mnie odwiedzisz. Serdecznie zapraszam. Kasiu kiedy założysz swój wątek? Chyba już pora. Pozdrawiam

Powoli mięknę i może po przyjeździe założę

Na razie nie sadzę roślin- czekam na koniec sierpnia. Teraz tylko zaplanuję róże i inne roślinki pod kątem różanki.

Dziękuję Gosiu za zaproszenie Na pewno kiedyś się uda spotkać......
Pozdrowionka
malgorzata_s... 20:07, 28 lip 2014

O mamuńciu jak pięknie Gosiu cuda czynisz w ogrodzie Zmiany niesamowite I jak fajnie na 100 trafiłam To jest wyczucie Gratki i niech Ci wszystko pięknie rośnie a trawka się zieleni

Jag_58 20:09, 28 lip 2014

Gosiu nadrabiam zaległości widzę ,ze maty kupione i rozpiete na płocie fajnie wyglądają ogród pięknieje ,super wrzosy ,o nowym trawniku nie wspomnę gratki na pierwsza setkę i limki ode mnie

BusyBee 20:28, 28 lip 2014

O! rzeczywiście 100! Kwiatki ode mnie za kolorowy, pełen pasji wątek
Viola 21:32, 28 lip 2014

GRATKI !!!
Gocha 22:17, 28 lip 2014

Małgosiu, Kasiu, Jagódko, Violu - dziękuję. I ja w końcu dobrnęłam do setki. Trochę to trwało ale się udało. Pozdrawiam gorąco
viva 22:43, 28 lip 2014

Gosiu, gratulacje na pierwszą setkę
Ogród prezentuje się wspaniale Bardzo ładnie wszystko zrobiłaś, co mogłam stwierdzić naocznie.
Czy w dalszym ciągu nie jesteś przekonana do jęczmienia?
KasiaWB 22:45, 28 lip 2014

Gosia - gratulacje z okazji pierwszej setki setka setką, ale już widać jak w krótkim czasie zmieniłaś ogród, no i bardzo ważna sprawa: zorganizowałaś pierwszy zjazd naszego regionu
Pozdrawiamy!
Gocha 22:53, 28 lip 2014

viva napisał(a)
Gosiu, gratulacje na pierwszą setkę
Ogród prezentuje się wspaniale Bardzo ładnie wszystko zrobiłaś, co mogłam stwierdzić naocznie.
Czy w dalszym ciągu nie jesteś przekonana do jęczmienia?

Viva dzięki. Co do jęczmienia to nie mam do niego serca- jeszcze nie posadziłam i chyba nie będę sadzić bo to niewypał straszny. Teraz wszystkie te kłosy się rozpadają i latają po działce. Bezsensowny zakup . Ładny tylko wtedy kiedy kłosy zielone. Trudno - dałam się nabrać mam nadzieję , że ostatni raz. Pozdrawiam