Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

dorciabe 20:45, 27 lip 2014

Gosia możemy sie wybrać po buksiki ja miejsca nie mam, ale może ze trzy upchnę
Na zawilce miałam chęć, te białe to pełne podobno no i werbena mnie kusi, tylko gdzie ją wścibić
KasiaWB 21:49, 27 lip 2014

Gosia, trawniczek pięknie się prezentuje zakupy obfite

Odpowiedziałam na Twoje pytanie o miskanta u mnie.
Pozdrawiam
iwonaal 22:47, 27 lip 2014

Piękne nasadzenia się szykują
asiach 00:08, 28 lip 2014

Gosiu, przepięknie masz w ogrodzie. Temepratura zabija. Wczoraj i dzisiaj pracowałam w nim ciężko ale na zwolnionych obrotach.
Ty jk czytam po części miałaś zaprzątnietą głowę jeszcze wyjazdem syna. Taka to nasza rola matki - stale troska i myslenie czy wszystko będzie ok.
Znam to uczucie
Stale tylko myślę
Dobranoc
14:58, 28 lip 2014
Gocha napisał(a)

Witaj Gosiu
Ślicznie u Ciebie,masz bardzo kolorowy ogród.Na pewno przyciąga dużo pszczółek,trzmieli,motyli.Bardzo mi się podoba.
Widzę,że założyłaś nowy trawnik.A jak z psami? My tez przymierzaliśmy się do likwidacji starego ale mamy Sunię,która jest panią całego ogródka Nie mam sumienia jej karcić a na naukę już za późno..

Pozdrawiam i miłego dnia
Gocha 17:07, 28 lip 2014

KasiaWB napisał(a)
Gosia, trawniczek pięknie się prezentuje zakupy obfite

Odpowiedziałam na Twoje pytanie o miskanta u mnie.
Pozdrawiam

Dzięki Kasiu. Ja szukam Miscanta jakiegoś niezbyt dużego, żeby mi nie zasłonił całej maty wiklinowej. U Ciebie wszystko rośnie jak na drożdżach. I piękne jest szczególnie te hortensje mnie zachwycają.
Gocha 17:09, 28 lip 2014

iwonaal napisał(a)
Piękne nasadzenia się szykują

Dzięki. Mam nadzieję, że tak będzie. Tylko cały czas się zastanawiam czy nie jest jednak zbyt kolorowo w moim ogrodzie. Ale ja tak lubię. Pozdrawiam
Gocha 17:19, 28 lip 2014

asiach napisał(a)
Gosiu, przepięknie masz w ogrodzie. Temepratura zabija. Wczoraj i dzisiaj pracowałam w nim ciężko ale na zwolnionych obrotach.
Ty jk czytam po części miałaś zaprzątnietą głowę jeszcze wyjazdem syna. Taka to nasza rola matki - stale troska i myslenie czy wszystko będzie ok.
Znam to uczucie
Stale tylko myślę
Dobranoc

Asiu ja jednak czekam z robotą na chłodniejsze dni. W takiej temperaturze mózg mi nie pracuje. Starszy syn dopiero pojechał a młodszy wraca z obozu jutro. I masz rację Asiu ciągle myślimy. Pozdrawiam
Gocha 17:25, 28 lip 2014

Aniulka napisał(a)

Witaj Gosiu
Ślicznie u Ciebie,masz bardzo kolorowy ogród.Na pewno przyciąga dużo pszczółek,trzmieli,motyli.Bardzo mi się podoba.
Widzę,że założyłaś nowy trawnik.A jak z psami? My tez przymierzaliśmy się do likwidacji starego ale mamy Sunię,która jest panią całego ogródka Nie mam sumienia jej karcić a na naukę już za późno..

Pozdrawiam i miłego dnia

Witaj Aniulka. Masz rację- wszelakich bzyczków u mnie pod dostatkiem. Trawnik na razie jest ogrodzony od psa bo sobie urządziła toaletę na nim. Ale moja sunia przyzwyczajona do chodzenia po ścieżkach. Czasami tylko o tym zapomina ale jej to wybaczamy. Jak już podrośnie trawka to nie będzie przeszkadzało, że po niej chodzi. Pozdrawiam
BusyBee 19:01, 28 lip 2014

Gosiu wróciłam z zakupami, chociaż niewielkimi, ale rozeznanie jakieś już mam Było czasu mało więc odwiedziłam tylko świdnik. Kupiłam 2 jeżówki, bo nie mogłam dobrać kolorów- mają mix, bez nazw. Trawy jakieś są, może wybór nie za wielki, ale naprawdę ładne, duże. Popstrykałam zdjęcia i muszę pomyśleć. Dziś wybrałam piękne carex bronze form i stipy sirocco. Na zemborzycką nie miałam czasu

Wrócę tam na pewno za 3-4 tygodnie