Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 16:19, 27 lip 2014

dorciabe napisał(a)
Gosia co taka cisza?

Dorotko ja nie funkcjonuję w taki upał. Dzisiaj chyba bardziej gorąco niż w czasie naszego spotkania. Wyekspediowaliśmy Andrzeja na obóz jak opisałam wyżej z przygodami. Powiedział, że więcej nie będzie jechał PKSem. Ale mam nadzieję , że dojazd z przygodami to obóz będzie fajny. Pozdrawiam
Gocha 16:30, 27 lip 2014

Moja zazieleniona trawka. Starszy synio obiecywał, że tym kawałkiem trawy będzie się opiekował, zobaczymy czy tak faktycznie będzie.

Moje nowe wrzosy do posadzenia na tym pasku przy trawie.

BusyBee 17:03, 27 lip 2014

Trawka super idzie mimo upału i zakupy jak zwykle superanckie!

Ile lat ma synek, że już sam na obóz jedzie? Ja właśnie na żagle jadę do Giżycka od najbliższej soboty Zabieram też swego Gimbusa ( idzie do 2 klasy) i jego 2 kolegów z klasy- oj gimbusowo będzie na naszym jachcie

O trawki podpytuję i Ciebie i Dorcię- gdzie kupić, bo jutro w lublinku jestem i zechcę skoczyć do szkółki do świdnika. Jeszcze na kulasy buksowe bym zapolowała- byle nie za drogo....Nawet nie wiem gdzie szukać. Wzystkie rady mile widziane
Gocha 17:47, 27 lip 2014

BusyBee napisał(a)
Trawka super idzie mimo upału i zakupy jak zwykle superanckie!

Ile lat ma synek, że już sam na obóz jedzie? Ja właśnie na żagle jadę do Giżycka od najbliższej soboty Zabieram też swego Gimbusa ( idzie do 2 klasy) i jego 2 kolegów z klasy- oj gimbusowo będzie na naszym jachcie

O trawki podpytuję i Ciebie i Dorcię- gdzie kupić, bo jutro w lublinku jestem i zechcę skoczyć do szkółki do świdnika. Jeszcze na kulasy buksowe bym zapolowała- byle nie za drogo....Nawet nie wiem gdzie szukać. Wzystkie rady mile widziane

Kasiu mój starszy syn ten który pojechał do Giżycka będzie teraz w 2 liceum, a będzie pływał na dużym jachcie chyba takim kultowym na Mazurach- Biegnącej po falach.To może pływając natkniesz się na nich w którymś miejscu. Młodszy będzie teraz w 2 gimnazjum i jest teraz jeszcze do wtorku na Roztoczu na obozie harcerskim. Czyli nasi synowie w tym samym wieku. Kasiu myślę , że możesz zahaczyć o ten sklep na Zemborzyckiej. Ostatnio tam byłam i polecam bo duży wybór roślin i trawy też były. Jeżeli chodzi o kulki bukszpanowe to nie bardzo wiem gdzie, może też w tym sklepie ale ja na nie nie zwracałam uwagi. Na pewno są u Kurowskich w Końskowoli. Kasiu a skąd Ty jesteś, gdzie mieszkasz bo chyba mi umknęło to. Jutro ja jestem w pracy a po pracy jutro nie mam samochodu do dyspozycji. A o której Ty będziesz w Lublinie?
BusyBee 18:25, 27 lip 2014

Małgoś ja mam jeszcze starszego synka- po pierwszym roku studiów i na żagle jeździ sam od 3 lat bo ma patent Teraz jedzie we wrześniu

Jestem z Białej Podlaskiej i będę w sprawach zdrowotnych w L. Czasu będę miała niewieleczko, ale liczę, że szkółkę uda się wcisnąć

Podziwiam Twój ogrodowy zapał nieustająco dziękuję za rady
Gocha 18:56, 27 lip 2014

BusyBee napisał(a)
Małgoś ja mam jeszcze starszego synka- po pierwszym roku studiów i na żagle jeździ sam od 3 lat bo ma patent Teraz jedzie we wrześniu

Jestem z Białej Podlaskiej i będę w sprawach zdrowotnych w L. Czasu będę miała niewieleczko, ale liczę, że szkółkę uda się wcisnąć

Podziwiam Twój ogrodowy zapał nieustająco dziękuję za rady

Kasiu mój syn dopiero teraz zechciał pojechać na żagle, chociaż wspominaliśmy o tym mu już wcześniej a w tym roku zgrały nam się terminy i mógł pojechać. Mój M. kiedyś jeździł za młodych lat i ma patent żeglarza i sternika i namawiał nas od dłuższego czasu na wypad na Mazury. Może jak syn złapie bakcyla to będą kiedyś razem pływać. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu na Mazurach. I niech się gimbusy dobrze sprawują.Pozdrawiam
BusyBee 19:03, 27 lip 2014

Gocha napisał(a)

Kasiu mój syn dopiero teraz zechciał pojechać na żagle, chociaż wspominaliśmy o tym mu już wcześniej a w tym roku zgrały nam się terminy i mógł pojechać. Mój M. kiedyś jeździł za młodych lat i ma patent żeglarza i sternika i namawiał nas od dłuższego czasu na wypad na Mazury. Może jak syn złapie bakcyla to będą kiedyś razem pływać. Kasiu Ty jutro do Lublina przyjeżdżasz a ja w Twoje okolice w sobotę jadę. To znaczy będziemy w Łomazach na weselu, a rodzinę mamy w Holeszowie i w Białej. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu na Mazurach. I niech się gimbusy dobrze sprawują.Pozdrawiam

Żagielki fajna sprawa My jeździmy od dawna prawie co roku- polecam Daj się swojemu M namówić- nie ma tam mega wygód, ale dużo luzu za to

Mój Tata jest z Bogdanki i mamy dużo rodziny w L i wokoło. Sporo też znajomych Nie tak nam daleko do siebie Gosiu
Buziaki
GosiaJoanna 19:04, 27 lip 2014

Gocha napisał(a)

Kasiu mój syn dopiero teraz zechciał pojechać na żagle, chociaż wspominaliśmy o tym mu już wcześniej a w tym roku zgrały nam się terminy i mógł pojechać. Mój M. kiedyś jeździł za młodych lat i ma patent żeglarza i sternika i namawiał nas od dłuższego czasu na wypad na Mazury. Może jak syn złapie bakcyla to będą kiedyś razem pływać. Kasiu Ty jutro do Lublina przyjeżdżasz a ja w Twoje okolice w sobotę jadę. To znaczy będziemy w Łomazach na weselu, a rodzinę mamy w Holeszowie i w Białej. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu na Mazurach. I niech się gimbusy dobrze sprawują.Pozdrawiam

Łomazy to rzut beretem ode mnie hihihi
dorciabe 19:27, 27 lip 2014

Gosia czyli robiłaś zakupy na Zemborzyckiej lubię tam jeździć, ładne rośliny mają, ale bukszpanów nie ma niestety
Gocha 20:00, 27 lip 2014

dorciabe napisał(a)
Gosia czyli robiłaś zakupy na Zemborzyckiej lubię tam jeździć, ładne rośliny mają, ale bukszpanów nie ma niestety

Dorotko wykupiłam chyba wszystkie wrzosy te jasne o takim pokroju i fioletowych i jasnolila kwiatach, Widziałam wiśnie Umbra - było ich 7 szt. i ładne ale w Niemcach opadały im liście. Kupiłam też zawilce biały i ciemnoróżowy. Chciałam jeszcze trawy i werbenę ale się opanowałam. Dorotko może po bukszpany wybierzesz się ze mną przed Końskowolę do szkółki jesienią . Tam w szkółce Rosa są takie rosnące w kulkę- nie za duże ale po 10 zł. czyli nie takie drogie.