Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Jag_58 12:29, 11 wrz 2014

Gocha napisał(a)
Jagódko ale słodziaczek. Ucałowanka, niech się zdrowo chowa. Takie malutkie dzieci są cudowne. Buziaki

Gosiu serdeczne dzieki ,ucałuję gzubka w sobotę ,mam nadzieję ,ze sie konkretnie wychoruję ,bo mnie meczy krtań ,dlatego na razie prace ogrodowe musze odłożyć na przyszły tydzień
pozdrówka i buziaki
Betka 15:10, 11 wrz 2014

Gosiu śliczne rośliny ale ceny jak dla mnie zabójcze zwłaszcza turzycy która u mnie kosztuje 3 zł !!!

SylwiaKa 15:46, 11 wrz 2014

Becia - my się w przyszłym tygodniu wybieramy z Gosią na wycieczkę po szkółkach. Zawsze zamiast do Kurowa możemy przyjechać do Ciebie
Betka 17:53, 11 wrz 2014

SylwiaKa napisał(a)
Becia - my się w przyszłym tygodniu wybieramy z Gosią na wycieczkę po szkółkach. Zawsze zamiast do Kurowa możemy przyjechać do Ciebie

A mie ma sprawy ....u nie jest kilka szkółek z chęcią pokaże Wam gdzie one są
BusyBee 20:17, 11 wrz 2014

Gosiu ale wszelakiego dobra wiele... Muszę ja jednak do tej Konopnicy spróbować- może dostanę co trzeba... a nazwy to żurawki tam mają??? czy tylko w odmianach...?

Buziaki za fotki Kochana dziękuję dla mnie to bardzo dużo, że Ty i Sylwia fotki wstawiacie- zawsze czasu mam tak niewiele, przynajmniej wiem czego tam się spodziewać i czy warto jechać...

edit: wślipiam się w te fotki i widzę, że chyba mają nazwy te żurawki...
Ewa777 21:31, 11 wrz 2014

Super wybór macie w Waszych szkółkach, a tak narzekałyście
BusyBee 22:01, 11 wrz 2014

Ewa777 napisał(a)
Super wybór macie w Waszych szkółkach, a tak narzekałyście

Jasne Ewcia- przy L szkółek dużo, tylko ja tam mam 120 km
Gocha 09:01, 12 wrz 2014

BusyBee napisał(a)
Gosiu ale wszelakiego dobra wiele... Muszę ja jednak do tej Konopnicy spróbować- może dostanę co trzeba... a nazwy to żurawki tam mają??? czy tylko w odmianach...?

Buziaki za fotki Kochana dziękuję dla mnie to bardzo dużo, że Ty i Sylwia fotki wstawiacie- zawsze czasu mam tak niewiele, przynajmniej wiem czego tam się spodziewać i czy warto jechać...

edit: wślipiam się w te fotki i widzę, że chyba mają nazwy te żurawki...

Kasiu wstawiłam te zdjęcia , żebyś wiedziała jak jest w tym sklepie. Wydaje mi się , że ceny to są dosyć wysokie ale to jeszcze zależy za jakie rośliny.Żurawki mają napisane odmiany- sprawdziłam dokładnie na zdjęciach powiększając je sobie. Ja dosyć sporo roślin u nich kupiłam np żurawki na wiosnę- były takie małe bordowe i zielone po 5 zł. płaciłam i to są te żurawki pod trzmielinami na pniu a obok carexów evergoldów. Także sporo urosły a poza tym te bordowe bardzo mi się podobają- są takie zwarte i takie sztywne mają liście i nie rosną wysokie. I tak jak Beatka napisała to też mi sie wydaje, że trawy są tutaj za drogie. Ja u nich nie kupowałam. Buziaki. Kasiu ale Twój watek pędzi jak Pendolino tylko nie po naszych torach
Gocha 09:06, 12 wrz 2014

SylwiaKa napisał(a)

Sylwia muszę się dokładnie zastanowić który dzień i czy będę mogła w ogóle w przyszłym tygodniu bo w poniedziałek mam zebranie, wtorek i środę szkolenie i nie wiem o której się skończy. I nie wiem czy mój M.nie ma jakiejś popołudniowej roboty bo coś wspominał. Spróbuję jakoś załatwić wolny czas. Może jutro lub w niedzielę pogadamy na pv. Buziaki
Gocha 09:09, 12 wrz 2014

Betka napisał(a)

A mie ma sprawy ....u nie jest kilka szkółek z chęcią pokaże Wam gdzie one są

Beatko przypomnij mi tak z grubsza w jakiej okolicy mieszkasz i ile to km. z Lublina i do której są szkólki u Was czynne. Może faktycznie byśmy z Sylwią podskoczyły po południu w któryś dzień w przyszłym tygodniu do tych szkólek czy sklepów. Ja wprawdzie mam szlaban na kupowanie roślin ale obejrzeć można . Pozdrawiam