Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 10:40, 25 lut 2015

iwonaal napisał(a)
Gratki na 200 setkę. Ja też grudniowa.

Dzięki Iwonko. Grudniowe górą
kasiapelasia 17:33, 25 lut 2015

Pozdrowienia ! Jak to cudownie przeczytać, że ktoś również zaczął prace w ogrodzie Na mnie znajomi patrzyli z lekkim lękiem twierdząc, że to zbyt wcześnie i " jeszcze przyjdzie zima ".
Gocha 19:27, 25 lut 2015

kasiapelasia napisał(a)
Pozdrowienia ! Jak to cudownie przeczytać, że ktoś również zaczął prace w ogrodzie Na mnie znajomi patrzyli z lekkim lękiem twierdząc, że to zbyt wcześnie i " jeszcze przyjdzie zima ".

Kasiu moja sąsiadka to niemalże miała do mnie pretensje , że już roboty w ogrodzie uskuteczniam i ona ma wyrzuty sumienia, że nic nie robi w swoich roślinkach. Ale ja tylko teraz zlecałam prace swoim chłopakom. Pozdrawiam
GorAna 19:34, 25 lut 2015

Gosiu ja też prace ogrodowe zaczęłam
Pozdrawiam
Kasik 13:17, 26 lut 2015

Gosia - sezon spotkaniowy dopiero się zaczyna, wszystko przed TobąNajbardziej człowiek jest zestresowany przed pierwszym, a potem to już jak w rodzinie. A może lepiej?

My pierwszy raz pojechaliśmy na Gardenię, tak mniej zobowiazująco, a potem do Bogdzi. tam poznaliśmy wiele osób.
A na dodatek odnaleźliśmy swoje "Bratnie Dusze" (Kindzia i Jej Mężuś)
Od nich już niedaleko do Małgoni z Ciociogrodu itp, itp, itp...

Jutro właśnie do Nich wszystkich jedziemy.

Weź odwagę w swoje ręce i ruszaj.

Nasze okolice tez sa fajne- zapraszamy.
Gocha 13:50, 26 lut 2015

Kasik napisał(a)
Gosia - sezon spotkaniowy dopiero się zaczyna, wszystko przed TobąNajbardziej człowiek jest zestresowany przed pierwszym, a potem to już jak w rodzinie. A może lepiej?

My pierwszy raz pojechaliśmy na Gardenię, tak mniej zobowiazująco, a potem do Bogdzi. tam poznaliśmy wiele osób.
A na dodatek odnaleźliśmy swoje "Bratnie Dusze" (Kindzia i Jej Mężuś)
Od nich już niedaleko do Małgoni z Ciociogrodu itp, itp, itp...

Jutro właśnie do Nich wszystkich jedziemy.

Weź odwagę w swoje ręce i ruszaj.

Nasze okolice tez sa fajne- zapraszamy.

Kasiu też tak myślę , że Wasze okolice są fajne i w dodatku piękne- nie mam co do tego wątpliwości. Nigdy ich wprawdzie nie zwiedzałam dokładnie. W zachodniej części Polski to byłam tylko we Wrocławiu- (bo tam mam rodzinę mojego M.)- na weselu- ale mam niezbyt dobre wspomnienia( zostaliśmy okradzeniu podczas snu w domu weselnym- zabrany aparat lustrzanka plus jeszcze wtedy były-6 szt klisz ze zdjęciami, telefon i peniądze ) Ale i tak nadal uważam , że Wrocław jest pięknym miastem - a to wesele było w Sobótce. W zimie natomiast byliśmy w miarę niedawno na nartach w Szklarskiej Porębie- ale to była zima więc nie widziałam różaneczników pięknych na tej posesji rosnących. Kasiu niestety trochę mamy daleko do tamtych rejonów i jest to tak samo daleka podróż jak nad morze. Na Gardenię też się nie wybieram z tych samych powodów niestety. Ale może kiedyś- już mi taki pomysł kiełkuje w głowie - wybrałabym sie w taką objazdówkę na zachód Polski połączony z ewentualnym odwiedzeniem i zobaczeniem cudnych tamtejszych ogrodów.
Gocha 13:50, 26 lut 2015

GorAna napisał(a)
Gosiu ja też prace ogrodowe zaczęłam
Pozdrawiam

Pozdrawiam również
grazyna_olsz... 15:02, 26 lut 2015

Witam serdecznie i zazdroszczę rozpoczętych prac
Filomena 18:18, 26 lut 2015

Witaj Małgosiu
widzę, że Ty już jak Ewciakonewcia- rozpęd wczesnowiosenny coraz większy. Ja się budzę powolutku i ze zdziwieniem stwierdzam, że jestem odosobnionym przypadkiem. Tylko oszczędzaj się, żeby Ci kręgosłup nie wysiadł jak mi w tamtym roku wiosną Trzymam kciuki za zaangażowanie Twojej męskiej ekipy
pozdrawiam
Gocha 22:08, 26 lut 2015

grazyna_olszewska napisał(a)
Witam serdecznie i zazdroszczę rozpoczętych prac

Grażynko tak naprawdę to ja niewiele jeszcze zrobiłam. Pozdrawiam