Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 09:55, 08 mar 2015

Też chciałam mieć ciemierniki ale u nas w obi tylko takie narazie do kupienia były. Ale dobre i takie.

Ewa777 10:39, 08 mar 2015

Ale miałaś gościa Ciemierniki śliczne Gdzie będziesz je sadziła do donic, czy do gruntu? Miałam ochotę na takie i zrobić kompozycję do doniczki okiennej takiej 80cm, ale nie wiem z czym je posadzić. Może jak zrobisz kompozycję, to od Ciebie zgapię Chyba że mi coś podpowiesz?

dorciabe 10:45, 08 mar 2015

Gosia z ciekawości, po ile ciemierniki?
Moje wszystkie rosną
Pięknie dzisiaj słonecznie pozdrawiam
Ewkakonewka 10:51, 08 mar 2015

Śliczne masz ciemierniki. Super słońce dzisiaj Buziak
Gocha 12:10, 08 mar 2015

Ewa777 napisał(a)
Ale miałaś gościa Ciemierniki śliczne Gdzie będziesz je sadziła do donic, czy do gruntu? Miałam ochotę na takie i zrobić kompozycję do doniczki okiennej takiej 80cm, ale nie wiem z czym je posadzić. Może jak zrobisz kompozycję, to od Ciebie zgapię Chyba że mi coś podpowiesz?

Ewa miałam zamiar narazie posadzić do donicy ale też nie wiem z czym. Kupiłam przed chwilą w obi ale tylko była 1 szt. cyklamen biały miniaturka- ten podobno można sadzić na dworze do donicy więc tak zrobię ale nie wiem jeszcze co do nich dodam. Zobaczy się. U nas dzisiaj piekne słońce. Ja trochę zmeczona jestem po 18 mojego syna - I tura dla rodziny.Pozdrawiam
Gocha 12:14, 08 mar 2015

dorciabe napisał(a)
Gosia z ciekawości, po ile ciemierniki?
Moje wszystkie rosną
Pięknie dzisiaj słonecznie pozdrawiam

Dorotko te mi sie nawet spodobały bo maja sporą kępkę i mam nadzieje że długo będą kwitły ale muszę je posadzić do donic. Płaciłam po 17,90. W tamtym roku były takie duże ciemierniki kolorowe ale wtedy jeszcze mnie nie interesowały. Niewiadomo czy w tym roku będą też takie w obi.Mam nadzieję że tak i że uda mi się kupić jeszcze inne. Zamawiałam też w internecie ale nie wiem jakie będą , pewnie niewielkie.
Gocha 12:16, 08 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Śliczne masz ciemierniki. Super słońce dzisiaj Buziak

Ewa też mi sie spodobały te ciemierniki i Wam trochę pozazdrościłam więc sobie je nabyłam i się cieszę. Ewa wiesz że u mnie też piękne słońce- przyjemnie na dworze jest.
Gocha 12:22, 08 mar 2015

18 mojego syna . I mam już dorosłego synia od wczoraj.

dorciabe 12:41, 08 mar 2015

Gosia przekaż syniowi serdeczne życzenia
Mój pełnoletni od pażdziernika, ale jakoś nie zauważyłam tej dorosłości no może tylko że dowód ma
Gocha 12:43, 08 mar 2015

dorciabe napisał(a)
Gosia przekaż syniowi serdeczne życzenia
Mój pełnoletni od pażdziernika, ale jakoś nie zauważyłam tej dorosłości no może tylko że dowód ma

Dziękuję Dorotko, przekaże mu. A z tą dorosłością to różnie bywa. Andrzej wczoraj i tak powiedział , że jest jeszcze dzieckiem swojej mamy i tego się trzymam.