Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 22:24, 26 lut 2015

Filomena napisał(a)
Witaj Małgosiu
widzę, że Ty już jak Ewciakonewcia- rozpęd wczesnowiosenny coraz większy. Ja się budzę powolutku i ze zdziwieniem stwierdzam, że jestem odosobnionym przypadkiem. Tylko oszczędzaj się, żeby Ci kręgosłup nie wysiadł jak mi w tamtym roku wiosną Trzymam kciuki za zaangażowanie Twojej męskiej ekipy
pozdrawiam

Filomea mój kręgosłup niestety odmawia posłuszeństwa i nie da rady tyle robić ile bym chciała. Wykorzystuję palec do pokazywania co należy zrobić. I chłopy do roboty- oczywiście grzecznie poproszeni. Pozdrawiam
KasiaWB 17:37, 01 mar 2015

Gosia, gratulacje z okazji strony .... 203 dzisiaj nie było już tak ładnie jak wczoraj, ale jeszcze przez chwilę ma być ciut gorzej a potem tylko lepiej
Serdecznie pozdrawiam
kasiapelasia 18:19, 01 mar 2015

Wesoła dziewczyna ! Dbaj o kręgosłup Gosiu, sezon dopiero się rozpoczyna Ja zasuwam sama i jeszcze krytyki wysłuchać muszę. Fajnie jak ktoś lubi to co Ty i jeszcze pomaga, tylko się cieszyć Zdrówka życzę !
kasiapelasia 18:20, 01 mar 2015

U mnie M rozłożyła jakaś parszywa grypa. Sama wykonałam jednak w ten weekend masę ciężkiej pracy w ogródeczku i ... jestem szczęśliwa
Gocha 19:29, 01 mar 2015

kasiapelasia napisał(a)
Wesoła dziewczyna ! Dbaj o kręgosłup Gosiu, sezon dopiero się rozpoczyna Ja zasuwam sama i jeszcze krytyki wysłuchać muszę. Fajnie jak ktoś lubi to co Ty i jeszcze pomaga, tylko się cieszyć Zdrówka życzę !

Kasiu z tym lubieniem to bym tak się nie zagalopywała. Myślę , że mój M. może zrozumiał w końcu, ze mamy tyle ziemi ile mamy i coś z nią trzeba robić , żeby jako tako to wyglądało. Więc chyba się już z tym pogodził. Mój młodszy syn wykazuje natomiast zainteresowanie w przyszłości pójściem na Architekturę krajobrazu- o ile mu sie w międzyczasie nie zmieni i oczywiście o ile się dostanie. Pozdrawiam
Gocha 19:31, 01 mar 2015

KasiaWB napisał(a)
Gosia, gratulacje z okazji strony .... 203 dzisiaj nie było już tak ładnie jak wczoraj, ale jeszcze przez chwilę ma być ciut gorzej a potem tylko lepiej
Serdecznie pozdrawiam

Kasiu czekamy oczywiście na to aż będzie lepiej. Pozdrawiam gorąco
Betka 17:08, 02 mar 2015

Małgosiu kiedyś mówiłaś mi że jak będę robiła "coś" z borówką to Ci dam znać
Więc piszę... dzisiaj powycinałam drobne gałązki i te które się krzyżowały , dzięki temu zostały te najsilniejsze.
Pozdrawiam

Gocha 19:19, 02 mar 2015

Betka napisał(a)
Małgosiu kiedyś mówiłaś mi że jak będę robiła "coś" z borówką to Ci dam znać
Więc piszę... dzisiaj powycinałam drobne gałązki i te które się krzyżowały , dzięki temu zostały te najsilniejsze.
Pozdrawiam

Dzięki Beatko. Moje krzaki jedne dopiero sadzone jesienią to nie wiem co mam u nich ciąć a inne też jakoś nie do cięcia chyba bo nie przyrastają.
Ewkakonewka 17:11, 03 mar 2015

Och jak dobrze, że Was mam Zapomniałabym borówki przyciąć
Rench 18:16, 03 mar 2015

Gocha,ja jeszcze w związku z lewkoniami.
Wiesz może dlaczego lewkonie sprzedają z korzeniem,jako kwiaty do bukietów.
Zawsze mnie to zastanawia ilekroć kupuję cięte kwiaty na bazarku.