Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 00:06, 17 mar 2015

Kacha123 napisał(a)
Przegapiłam taką fajną imprezkę! Ciemierniki masz bardzo ładne. Pozdrawiam.

Kasiu w poprzednią sobotę to była impreza dla rodziny i przyjaciól. Ale w tą sobotę przeżyłam najazd młodzieży- ponad 30 osób. To dopiero była impreza. Szczegółów oczywiście nie znamy bo nie było nas przez kilka godzin. Trochę strat było niestety m.in. powyrywane wszystkie moje przepikowane lewkonie i jeszcze trochę roślin. Lekkie pobojowisko zastaliśmy ale chłopcy posprzatali wszystko wczoraj. Ale jedną 18 mamy już z głowy. Pozdrawiam
Kacha123 07:12, 17 mar 2015

Bardzo mnie zaintrygowało, co oni robili z tymi lewkoniami i innymi? No to młody musi odpracować straty w ogródku!
Gocha 08:53, 17 mar 2015

Kacha123 napisał(a)
Bardzo mnie zaintrygowało, co oni robili z tymi lewkoniami i innymi? No to młody musi odpracować straty w ogródku!

Kasiu to dla mnie jest tajemnicą co zawiniły biedne lewkonie , że zostały brutalnie wyrwane z ziemi. Postawiłam całą tacę na blacie w łązience , żeby młodzieży nie przeszkadzała bo stała na podłodze przy oknie na taras. Nie wygladało żeby została wywrócona bo nie było rozsypanej ziemi naokoło a ziemia w pojemnikach nie była naruszona tylko prawie wszystkie roślinki leżały w nieładzie na ziemi. Widocznie ktoś spędzał dużo czasu w łazience i mu się nudziło. Nie wiem też kto wpadł na pomysł przeniesienia pralki z łazienki do pokoju Andrzeja. On też sie bardzo zdziwił jak zobaczył pralkę na środku swojego pokoju. Kasiu a może teraz większość młodych ma ADHD i muszą coś niewytłumaczalnego robić. No cóż dobrze , że tylko takie straty były. Pa
Kacha123 08:54, 17 mar 2015

dorciabe 14:05, 17 mar 2015

Gosia macham słonecznie
Gocha 14:26, 17 mar 2015

dorciabe napisał(a)
Gosia macham słonecznie

Dorotko ja też macham do Ciebie . Pięknie na dworze a ja przez trzy kolejne dni siedzę w murach i wracam bardzo późno do domu- nie porobię w ogrodzie. Wczoraj wróciłam w miarę wcześnie ale było tak zimno, że nie miałam ochoty wychodzić do ogrodu. A podobno w weekend jak zwykle ma być brzydko. Cebulowe wychodzą na potęgę i też nie mam jak chodzić po rabatach żeby nie podeptać wyłażących kwiatków. Chyba trzeba fruwać ale przy moich gabarytach to awykonalne.
BusyBee 20:20, 17 mar 2015

Gocha napisał(a)

Kasiu super że już jesteś i więcej już nie znikaj.Też tak myślę , że mój synio już stary ale ja cały czas oczywiście młoda- ha,ha,ha
A co dokupię do ciemierników to jeszcze nie wiem, narazie nie mam czasu latać i szukać. Trochę nieczasowa jestem. Chłopaki mają jutro koncert a Andrzej też pojutrze. Buziaki

Gosiu Ty zawszy taka zabiegana, jak ja....
.... jak to u Ciebie czytam, to jakbym swoje życie widziała...wiecznie w locie...
Ewa777 21:58, 17 mar 2015

Gocha napisał(a)

Kasiu to dla mnie jest tajemnicą co zawiniły biedne lewkonie , że zostały brutalnie wyrwane z ziemi. Postawiłam całą tacę na blacie w łązience , żeby młodzieży nie przeszkadzała bo stała na podłodze przy oknie na taras. Nie wygladało żeby została wywrócona bo nie było rozsypanej ziemi naokoło a ziemia w pojemnikach nie była naruszona tylko prawie wszystkie roślinki leżały w nieładzie na ziemi. Widocznie ktoś spędzał dużo czasu w łazience i mu się nudziło. Nie wiem też kto wpadł na pomysł przeniesienia pralki z łazienki do pokoju Andrzeja. On też sie bardzo zdziwił jak zobaczył pralkę na środku swojego pokoju. Kasiu a może teraz większość młodych ma ADHD i muszą coś niewytłumaczalnego robić. No cóż dobrze , że tylko takie straty były. Pa

Chłopaki to mają pomysły
Ewkakonewka 22:31, 17 mar 2015

Gosia łączę się z Tobą w braku czasu na ogród eh , a tu słońce świeci. Impreza musiała być wesoła huhuhuhu , że im się chciało tą pralę taszczyć. Tylko roślinek szkoda, ale kiedy będą szaleć, najlepiej teraz Cmok
Gocha 10:03, 18 mar 2015

Ewa777 napisał(a)

Chłopaki to mają pomysły

Ewa jeżeli chodzi o przestawianie pralki to pewnie chłopaki ale roślinki to i dziewczyny mogły powyrywać. Bo jeżeli chodzi o opróżnianie butelek to dziewczyny teraz dorównują chłopakom. Taka młodzież obecnie.