Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 10:06, 18 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Gosia łączę się z Tobą w braku czasu na ogród eh , a tu słońce świeci. Impreza musiała być wesoła huhuhuhu , że im się chciało tą pralę taszczyć. Tylko roślinek szkoda, ale kiedy będą szaleć, najlepiej teraz Cmok

Ewa masz rację trochę się muszą wyszaleć. Tylko jak pomyślę , że mój synio będzie miał teraz do obskoczenia trochę 18 stek to włosy mi się jeżą na głowie. Na swojej imprezie to musiał zachować trzeźwość umysłu więc wypił niewiele ale co go powstrzyma na 18 innych kolegów ? Już się boję.
Ewa777 15:49, 18 mar 2015

Gocha napisał(a)

Ewa jeżeli chodzi o przestawianie pralki to pewnie chłopaki ale roślinki to i dziewczyny mogły powyrywać. Bo jeżeli chodzi o opróżnianie butelek to dziewczyny teraz dorównują chłopakom. Taka młodzież obecnie.

Moje córki są inne, bo nie piją wcale Jedna nie ma jeszcze 18, więc wiadomo, ale druga ma 21 i nie pije
Gocha 16:36, 18 mar 2015

Ewa777 napisał(a)

Moje córki są inne, bo nie piją wcale Jedna nie ma jeszcze 18, więc wiadomo, ale druga ma 21 i nie pije

Ewa to dobrze, ja też nie moge narzekać na moich chłopaków. Może to tez dlatego , że u nas w domu pije się bardzo mało i od czasu do czasu. Lubię np. nalewki albo koniaczek albo czerwone wino ale często jestem kierowcą a jak już mogę to jakoś zapominam. Więc z domu napewno nie wyniosą pociągu do trunków. Ale młodzi sie uczą od siebie nawzajem. Trzeba mieć po prostu oczy szeroko otwarte.
dorciabe 16:58, 18 mar 2015

Gosia dopiero doczytałam o imprezie i o pralce przeniesionej z łazienki do pokoju!!!
O matko po co ?dobrze że nie ma za dużo strat. Przechodzilam przed to, też szacowalam straty i bałam się do domu wejść
Gocha 17:21, 18 mar 2015

dorciabe napisał(a)
Gosia dopiero doczytałam o imprezie i o pralce przeniesionej z łazienki do pokoju!!!
O matko po co ?dobrze że nie ma za dużo strat. Przechodzilam przed to, też szacowalam straty i bałam się do domu wejść

Dorotko ja jakoś byłam nad wyraz spokojna jak nie ja, nawet młodszy syn powiedział mi później , że myślał że mu mamę ktoś podmienił. Wyszłam z założenia że jak już wyraziłam zgodę na taką imprezę w domu to musze się liczyć z jakimiś stratami i miałam nadzieję że nie będą za duże. Gdyby były poważniejsze straty to chyba taka spokojna to jednak bym nie była. Ale wszystko poszło w miarę ok.
Gocha 23:01, 20 mar 2015

Muszę się pochwalić moimi dzisiejszymi zakupami. Fotki już niezbyt wyraźne bo było już dosyć ciemno. Kupiłam 30 kul bukszpanowych, 9 tuji Smaragd i 2 cyprysiki na pniu

Gocha 23:04, 20 mar 2015

Moje bratki zaczynają kwitnąć i będę je niedługo przesadzać

Gocha 23:06, 20 mar 2015

Rench 23:29, 20 mar 2015

Piękne te ciemierniki !

Podziwiam Cię,że tak spokojnie piszesz o tych wyrwanych siewkach.
Ja o mało zawału nie dostałam kiedy mój młody zamierzał mi zjeść przez pomyłkę

Ewkakonewka 23:38, 20 mar 2015

Gosia kolor bratków jest fantastyczny A zakupy wowowowowowow Ależ to będzie efekt