Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 20:45, 23 mar 2015

Ewa777 napisał(a)
Bardzo fajne zakupy Jest się z czego cieszyć Czekam na zdjęcia z sadzenia Wiem, że zimno, u nas też.

Ewa nie wiem niestety kiedy je posadzę- wczoraj zimnica a dzisiaj też niezbyt ciepło i po pracy pojechałam po bukszpany na obwódki więc nie było czasu na sadzenie. Buziaki
Gocha 20:48, 23 mar 2015

KasiaWB napisał(a)
Gosia, bardzo ładne zakupy pod każdym względem, cenowym też pozdrawiam

Kasiu pozdrawiam Cię gorąco. Buziaki
Gocha 21:03, 23 mar 2015

BusyBee napisał(a)
Ależ u Ciebie się dzieje!!!
I zakupy- cuuudowne te kulki...
... i bratki- kolory piękne..
...i piwonie na dodatek

Też poproszę o namiary na kulki.. wprawdzie nie pojadę pewnie, ale ciekawi mnie gdzie to jest, bo cena szałowa....sama bym kupiła z 10 sztuk...

U Ciebie też taki ziąb?

Kasiu dzisiaj rano wszystkie bratki primule ciemierniki i cyklamen całe zamarznięte. Wszystkie wróciły jakoś do formy tylko cyklamen do wyrzucenia. Dobrze, że piwonie schowałam do domu. Te kulki bukszpanowe kupowałam w Jastkowie. Jakbyś chciała jechać to dam Ci telefon do tej kobietki ale ona już wydaje mi się , że miała resztki i trochę mniejsze. Ja dzisiaj kupiłam jeszcze na obwódki- też dobra oferta.Mam nadzieję że bedą zdrowe i będą ładnie rosły.
BusyBee 21:15, 23 mar 2015

Gocha napisał(a)

Kasiu dzisiaj rano wszystkie bratki primule ciemierniki i cyklamen całe zamarznięte. Wszystkie wróciły jakoś do formy tylko cyklamen do wyrzucenia. Dobrze, że piwonie schowałam do domu. Te kulki bukszpanowe kupowałam w Jastkowie. Jakbyś chciała jechać to dam Ci telefon do tej kobietki ale ona już wydaje mi się , że miała resztki i trochę mniejsze. Ja dzisiaj kupiłam jeszcze na obwódki- też dobra oferta.Mam nadzieję że bedą zdrowe i będą ładnie rosły.

Ależ zakupy! Niesamowity widok!
Mówisz,że niewiele kobitce zostało.... teraz nie dam dady pojechać- ode mnie to kawałek.... muszę więc odpuścić, ale będę Ci kibicować przy sadzeniu tego lasu
Gocha 22:13, 23 mar 2015

BusyBee napisał(a)

Ależ zakupy! Niesamowity widok!
Mówisz,że niewiele kobitce zostało.... teraz nie dam dady pojechać- ode mnie to kawałek.... muszę więc odpuścić, ale będę Ci kibicować przy sadzeniu tego lasu

Kasiu ta kobitka od kulek jak mi sprzedawała to mówiła , że ma przygotować sporo gdzieś do Warszawy i póżniej jeszcze Ewa u niej kupowała. Mogły jej zostać ale takie trochę mniejsze i mówiła , że jak nie sprzeda to może zostawi na następny rok. Buziaki Widziałam , że Twoje tulipany dużo większe od moich a podobno u Ciebie zimniej.
dorciabe 22:17, 23 mar 2015

No to się zabukszpanowalas pięknie taki las wygląda
Kacha123 22:20, 23 mar 2015

Gosiu, mianuję Cię Królową Bukszpanu!
Ewkakonewka 22:31, 23 mar 2015

Goooosia super szalejesz Jakoś cieplej się zrobiło trochę, będzie trochę milej sadzić te skarby Buziaki buksowe wysyłam
KasiaWB 00:31, 24 mar 2015

o matko i córko )) jak szaleć to szaleć )) już widzę miny rodzinki )
Betka 06:33, 24 mar 2015

No a ja jak zawsze na końcu nadrabiam Czy ja kiedyś wreszcie nadążę z wątkami na bieżąco !!!!!!

Gosiu zakupy super!!! Ślicznie będzie wyglądać kolejna część twojego ogrodu
Nakupiłaś kuksików że aż mi oczy się powiększyły hihihihi
No to teraz będę w końcu pilnowała twojego wątku co bym znowu na końcu nie była
A bratki i reszta hohoho super !!! Czekam na dalszą fotorelację