Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 09:49, 26 kwi 2015

dorciabe napisał(a)
Gosiu ciekawa jestem ile poszło szafirkow na tą alejke? Pięknie to wygląda nie moge napatrzec sie na fotki z brzozami w tle
Buziam niedzielnie

Dorotko o ile sobie przypominam to chyba około 400 sztuk cebulek ale w ilości siła. Brzozy sa najładniejsze dla mnie właśnie w tej fazie pierwszych listków na wiosnę- ta zieleń ich jest piekna i są wtedy bardzo fotogeniczne. Buziaki
Gocha 09:51, 26 kwi 2015

Karol99 napisał(a)
Jeny, jak te szafirki wspaniale wyglądają.

Karol dzięki - mnie też się podobają i dlatego robię im tyle fotek.
Gocha 09:56, 26 kwi 2015

Aneta1309 napisał(a)
Gosia szafirki wymiatają nie ma co jednak w kupie siła Po minach widzę,że potkanie się udało mam nadzieję,że będą kolejne bo wczoraj niestety nie mogłam

Anetko nic straconego- napewno będą inne spotkania. Ja już powoli zastanawiam się nad zorganizowaniem spotkania tak jak w tamtym roku. Żeby się bardziej mobilizować do pracy w ogrodzie to może trzeba by wpisać do grafika coroczne spotkania np. lipcowe u mnie- stworzę taką tradycję. Co Ty na to ? Będzie można zobaczyć czy coś się zmieniło od poprzedniego spotkania czy coś nowego jest zrobione.
Gocha 09:59, 26 kwi 2015

Marga napisał(a)
Szafirkowa rzeka jest niesamowita! Przepięknie!
Szkoda, że nie mogłam wziąść udziału w tak miłym spotkaniu , ale następnym razem bardzo chętnie.
Pozdrawiam serdecznie

Marga dziękuję za miłe słowa. Szkoda , że nie mogłaś wpaść na targi i na spotkanie ale będą napewno następne. Super , że wracasz do nas po krótkiej przerwie i czekam na realizację projektu w Twoim ogrodzie.Pozdrawiam
Aneta1309 10:05, 26 kwi 2015

Też o tym pomyślałam żeby u siebie takie spotkanie zorganizować miała bym kopa bo na razie masakra jakaś sama siebie nie poznaję lenuch ogrodowy mnie dopadł i pomysłów zero. A takie spotkania wszystko jedno w sumie gdzie motywują do działania.Myślałam zeby dzisiaj na wystawę pojechać ale gdzieś czytałam że szału nie było, byłam na niej trzy czy cztery lata temu i powiem szczerze że przy tej warszawskiej to marnie wypadła. Nie zmienia to faktu że spotkania mi szkoda.
emilia 10:22, 26 kwi 2015

Szafirki piękne, chyba warto w nie zainwestować, widzę u siebie jak długo kwitną, dłużej niż krokusy, prawda?
Gocha 10:58, 26 kwi 2015

Aneta1309 napisał(a)
Też o tym pomyślałam żeby u siebie takie spotkanie zorganizować miała bym kopa bo na razie masakra jakaś sama siebie nie poznaję lenuch ogrodowy mnie dopadł i pomysłów zero. A takie spotkania wszystko jedno w sumie gdzie motywują do działania.Myślałam zeby dzisiaj na wystawę pojechać ale gdzieś czytałam że szału nie było, byłam na niej trzy czy cztery lata temu i powiem szczerze że przy tej warszawskiej to marnie wypadła. Nie zmienia to faktu że spotkania mi szkoda.

Anetko to musimy chyba trochę poplanować spotkania letnie. Już się ciesze na nie. W grafiku pozaznaczać i wziąć się za prace w ogrodzie.. A na targach szału nie było. Ja tylko właściwie po powojniki pojechałam i je kupiłam. A na targach w innym mieście nigdy nie byłam to nie mam porównania ale wyobrażam sobie że co stolica to stolica.
Gocha 11:01, 26 kwi 2015

emilia napisał(a)
Szafirki piękne, chyba warto w nie zainwestować, widzę u siebie jak długo kwitną, dłużej niż krokusy, prawda?

Emilia ja myślę , że nie ma co porównywać krokusów z szafirkami bo krokusy warto mieć bo to pierwsze kwiaty i ja też musze dokupić ich cebulki na jesieni i dosadzić A szafirki faktycznie przez dłuższą chwilę kwitną i są piekne i ich kolor taki energetyczny.Pozdrawiam
GosiaJoanna 14:20, 26 kwi 2015

Szafirkowe LOVE, powojniki piękne ale Wy jeszcze piekniejsze...pozdrawiam serdecznie
Gocha 14:46, 26 kwi 2015

GosiaJoanna napisał(a)
Szafirkowe LOVE, powojniki piękne ale Wy jeszcze piekniejsze...pozdrawiam serdecznie

Dziękuję w imieniu wszystkich dziewczyn. Zaproszenie do Ciebie zawsze wysyłamy. Może kiedyś skusisz się na jakieś spotkanko z nami.Pozdrawiam