Gocha
23:47, 25 paź 2016

Kasiu z tą ścieżką to prawie tak tzn. kierunek się zgadza tylko nie taka długa. Myślałam o tym żeby tę górę spłaszczyć rozciągnąć i żeby nie była taką dużą kupą i żeby nie trzeba było latać naokoło to myślałam o przepołowieniu tego czegoś . I żeby scieżka szła właśnie w tym kierunku tak żeby ona była widoczna po wejściu przez bramę. Ale ta cała górka ma być rozciągnięta w kierunku prostopadłym do tej ścieżki czyli od werandy w stronę rogu działki- przyszłej części trawiastej-preriowej. W związku z tym że ta cała część narożna nawet może jeszcze powiększona ma być trawiasta w połączeniu z jakimiś innymi roślinami to może ta górka byłaby obsadzona trawami ale nie wysokimi plus jakieś pojedyncze wyniosłe solitery. To tak żeby zespolić te części ogrodu żeby jedna przechodziła w drugą. Nie wiem czy udało mi się wytłumaczyć o co mi chodzi , narysować tego niestety nie umiem.
Kasiu nie pamiętam czy Ty chciałaś może nasiona rozplenicy jakiejś - czy o Moudry coś mówiłaś. Bo to trzeba by chyba teraz zbierać

A na zakupy możemy się wybrać i postanowimy ćwiczyć silną wolę- będziemy bić po łapach sięgających po kolejne donice z roślinami