Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

GorAna 18:37, 16 lip 2017

Oooo!!! następne spotkanie i sympatyczne buzie
Gosiu cudny masz ogród
agapant 21:21, 16 lip 2017

Małgosia dziękuję za miłe spotkanie, za humor i gościnność. Mnie zachwyciła bylinówka z lawendą, czosnkami i jeżówkami, a ile odmian, od wysokich do najmniejszych. Do domu wracałam napełniona pozytywną energią płynącą z Waszego ogrodu.
agapant 21:30, 16 lip 2017

Gosia jaki ładny awatar, dopiero zauważyłam. Super.
AsiaK_Z 21:35, 16 lip 2017

Super spotkanie Miło oglądać uśmiechnięte buźki Lecę jeszcze raz na fotki Pozdrawiam
amelia_b 22:07, 16 lip 2017

Miło zobaczyć znajome buzie w jednym miejscu, super miałyście spotkanie Pozdrawiam Gosiu
Betka 08:21, 17 lip 2017

Gosiu ja w ciągłym pośpiechu ale udało mi sie dotrzeć na O
Również i ja dziekuje za spotkanie cieszę sie ze mogłam spędzić kilka chwil w twoim ogrodzie pełnym kwiatów. Nie ukrywam ze bardzo lubię takie spotkania tyle fajnych babek ( i chłopaków tez ) w jednym miejscu super. Szkoda tylko ze musiałam z Kasia tak szybko wracać bo z tego co doczytałam to ominęła mnie najlepsza kawa świata
Ja zdjęć nie wstawiam bo nie mam tak pięknych jak dziewczyny . Do zobaczenia na kolejnym super spotkaniu
Pozdrawiam wszystkich
Gocha 08:56, 17 lip 2017

boguslawa_madejska napisał(a)
Gosiu jeżówki które mi kupiłaś są różowe,niskie takie jak chciałam pięknie zakwitły,bardzo ci dziękuję
Naparstnice kupowałaś,a ja mam tyle różowych gdybym wiedziałam to bym ci posłała ,no chyba że okazja była,ja kupiłam morelową za 5 zł.a były po 12zł.
Nie scinaj ich jak przekwitną to jeszcze ci się wysieją w tym roku.

Bogusiu to się cieszę że udało mi się wybrać dla Ciebie te niskie. Jestem ciekawa czy wszystkie są takie same bo ja mam dwie odmiany niskich różowych. Naparstnice kupiłam bo piękne duże okazy i kolor piękny- ciemny róż i są takie jakby niższe, bardziej krępe. Płaciłam po 9 zł. Mam zamiar zostawić nasiona , żeby się wysiały jak się uda oczywiście.
Kasik 09:07, 17 lip 2017

Spotkania- to chwile które ładuja nasze akumulatory. Zawsze za krótkie i zawsze czuje się niedosyt i zawsze chce się jeszcze. U nas w okolicy ta moda sie nie przyjęła. Szkoda.

Ogród kipi kolorami, a jego wielkość pokazuje ogrom serca i pracy jaka w niego wkładacie. Ślicznie wyglądasz Małgosiu. Musisz mi zdradzić tajemnicę jak to robisz?

Awatarek super. .
Gocha 09:12, 17 lip 2017

AgataP napisał(a)

Podpisuję się pod bezproblemowymi roślinami rękoma i nogami.

A co do zakupów ogrodniczych - u mnie mąż nie dyskutuje na temat moich zakupów, patrzy tylko na listę " do zrobienia", z której nic nie ubywa
Ale fakt w ogrodzie tylko ja działam. Poza tym roślinki to takie fantastyczne poprawiacze humoru

Tak właśnie Agatko ja też uważam że roślinki to super poprawiacze nastroju. Nie zawsze udaje mi się zapanować nad chciejstwami roślinnymi. Ostatnio trochę tego dobra zielonego nakupowałam. Część już w miarę szybko została posadzona ale część niestety jeszcze czeka na swoją kolej. A co pomocy ze strony M. to naprawdę nie mam co narzekać. Bez niego nie dałabym sobie rady i ogród na pewno by tak nie wyglądał- wszelkie cięższe prace to już jego domena. Buziaki
Gocha 09:14, 17 lip 2017

anabuko1 napisał(a)
Ech, te nowe zakupy ogrodowe to bardzo cieszą.
Jak kiedyś nowy ciuch

Aniu przyznam że kupowanie ciuchów tak teraz nie cieszy jak kupowanie roślinek- masz zupełną rację. Szkoda Aniu że nie mogłaś przyjechać w sobotę. Będzie to trzeba nadrobić.