Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 14:16, 17 lip 2017

eee_taam napisał(a)
ale fajny dzień spędziłaś wszystkie ogrodniczki takie usmiechniete Pozdrawiam

Justynko super było więc banan z buzi nie schodził. Spotkanie faktycznie udane. Szkoda, że część dziewczyn nie mogła dojechać bo gdyby mogły to byłoby chyba o 6 więcej. Ale i tak nas całkiem sporo było
Gocha 14:18, 17 lip 2017

dorciabe napisał(a)

Gosia dzięki za znaczki, nóż już używa się w domu

Dorotko to bardzo się cieszę że mogłam się do tego dołożyć.
Kasik 14:35, 17 lip 2017

Małgosia- ja mówię o zdjęciach ze spotkania. Wyglądasz naprawdę super i tam Jurek Cie nie ustawiał. Nie widziałam Cie chyba rok, bo ostatnie zdjęcia chyba od Kasi ze spotkania widziałam i różnica jest na plus. Bardzo.
Gocha 14:49, 17 lip 2017

Kasik napisał(a)
Małgosia- ja mówię o zdjęciach ze spotkania. Wyglądasz naprawdę super i tam Jurek Cie nie ustawiał. Nie widziałam Cie chyba rok, bo ostatnie zdjęcia chyba od Kasi ze spotkania widziałam i różnica jest na plus. Bardzo.

Kasiu na tych ze spotkania to się sama starałam chować za innymi bo zamiast gubić to przybywa mi- takie życie. W tamtym roku to miałam dużo rodzinnych, poważnych kłopotów, i cały czas w nerwach to pewnie zaraz na twarzy to było widoczne.
Szkoda że i Ty razem z dziewczynami i ich emami nie możesz przyjechać do Lublina. Może kiedyś jeszcze razem z nimi się wybierzesz, bo mam nadzieję że jak już będą znały drogę do Lublina to częściej do nas zawitają i Ty razem z nimi ?
Filomena 16:24, 17 lip 2017

Upodobania folklorystyczne - to już wiem skąd te cudne kolory w Twoim radosnym ogrodzie! Dziękuję Gosiu za piękne ugoszczenie mojej skromnej osoby i możliwość spotkania z zakręconym ogrodowo Towarzystwem,
Po raz kolejny wpadam w kompleksy i mam nieodparte wrażenie, że karmisz swoje rośliny czymś szczególnym . Kto to widział! Rozplenice jak duże miskanty!

pozdrawiam serdecznie
Kindzia 18:38, 17 lip 2017

Masz nasz plan od Kierownika Wycieczki?
Gocha 21:46, 17 lip 2017

Filomena napisał(a)
Upodobania folklorystyczne - to już wiem skąd te cudne kolory w Twoim radosnym ogrodzie! Dziękuję Gosiu za piękne ugoszczenie mojej skromnej osoby i możliwość spotkania z zakręconym ogrodowo Towarzystwem,
Po raz kolejny wpadam w kompleksy i mam nieodparte wrażenie, że karmisz swoje rośliny czymś szczególnym . Kto to widział! Rozplenice jak duże miskanty!

pozdrawiam serdecznie

Filomena może masz rację z tym powiązaniem folkloru z kolorem. Coś w tym jest chyba. Ja mam styczność z folklorem już ponad 20 lat , tzn. ja 6 lat i synowie 16 lat na razie. Jeżeli chodzi o karmienie roślin to ja powinnam wpaść w kompleksy bo gdzie nie czytam to wszyscy zasilają a ja nawet jak robiłam gnojówki z pokrzywy czy skrzypu to ewentualnie przed zimą lądowały na komposcie. Niestety kiepsko u mnie z tym. Ale faktycznie rozplenice Moudry to u mnie kolosy. Odpzdrawiam gorąco
Gocha 21:48, 17 lip 2017

Kindzia napisał(a)

Masz nasz plan od Kierownika Wycieczki?

Tak Kasiu Pani Kierownik wycieczki wysłała mi. I trochę muszę nad tym podumać i później zadzwonię i pogadam z Kierowniczką
AsiaK_Z 23:18, 17 lip 2017

Małgosiu, obejrzałam raz jeszcze zdjęcia Twojego ogrodu i nasuwa mi sie jedno... jest przepięknie, ogród pokazowy Aż mnie korci żeby na żywo go zobaczyć może kiedyś mi się to uda
KasiaWB 20:26, 18 lip 2017

Gosiu, jeszcze raz bardzo dziękuję za zaproszenie na spotkanie. Nie chcę się powtarzać, ale muszę: było świetnie! Przy okazji pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania
Takie spotkania faktycznie dodają energii ...postrzygłam buksy, ale jeszcze 5 kul mi zostało :/... ))

A teraz kilka fotek ode mnie

I połączenie, które mnie urzekło