Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 12:11, 17 lip 2017

amelia_b napisał(a)
Miło zobaczyć znajome buzie w jednym miejscu, super miałyście spotkanie Pozdrawiam Gosiu

Amelko naprawdę fajnie było i szkoda , że nie mogłaś być ale mam nadzieję że to nadrobimy. Ja zawsze zapraszam
Gocha 12:15, 17 lip 2017

Betka napisał(a)
Gosiu ja w ciągłym pośpiechu ale udało mi sie dotrzeć na O
Również i ja dziekuje za spotkanie cieszę sie ze mogłam spędzić kilka chwil w twoim ogrodzie pełnym kwiatów. Nie ukrywam ze bardzo lubię takie spotkania tyle fajnych babek ( i chłopaków tez ) w jednym miejscu super. Szkoda tylko ze musiałam z Kasia tak szybko wracać bo z tego co doczytałam to ominęła mnie najlepsza kawa świata
Ja zdjęć nie wstawiam bo nie mam tak pięknych jak dziewczyny . Do zobaczenia na kolejnym super spotkaniu
Pozdrawiam wszystkich

Beatko fajnie , że byłaś ale faktycznie szkoda że tak krótko ale dobre i to. Kawkę serwował mój starszy synio.Dziewczyny mówiły że dobra to może i faktycznie tak było. Wpadaj na kawę to jak tylko Andrzej będzie to Ci ją zaserwuje. Buziaki
Gocha 12:26, 17 lip 2017

Kasik napisał(a)
Spotkania- to chwile które ładuja nasze akumulatory. Zawsze za krótkie i zawsze czuje się niedosyt i zawsze chce się jeszcze. U nas w okolicy ta moda sie nie przyjęła. Szkoda.

Ogród kipi kolorami, a jego wielkość pokazuje ogrom serca i pracy jaka w niego wkładacie. Ślicznie wyglądasz Małgosiu. Musisz mi zdradzić tajemnicę jak to robisz?

Awatarek super. .

Kasiu masz rację, że spotkania ogrodowiskowe są super. Nie zdążyliśmy niestety przygotować lepiej ogrodu bo pogoda nam to uniemożliwiła - może byłoby chociaż mniej chwaściorów. Ale dziewczynki były tak miłe , że nie zwracały uwagi na wszeobecne chwasty.
Kasiu dzięki za miłe słowa. A co do wyglądu to jeszcze ujdzie jak się za kogoś bądź za coś schowam - roślinki wysokie przede mną mile widziane. A podobno jak to niedawno powiedziała mi koleżanka ze studiów uśmiech z czasów młodości mi pozostał i właściwie rozpoznała mnie tylko po uśmiechu. A uśmiech wyćwiczony jeszcze na studiach na scenie podczas występów w studenckim Zespole Pieśni i Tańca. I widzisz Jurek poinstruowany jak ma mi zrobić fotkę na avatarek - tylko popiersie i widoczny uśmiech i tło piękne- to jest recepta na jako taki avatarek. Buziaki gorące dla Was
Gocha 12:33, 17 lip 2017

AgataP napisał(a)
Gocha ale przecudowne miałyście spotkanie, dobrze że pogoda Wam dopisała.
O tym, że Ty wulkan energii to wiedziałam już, wszak tak pięknego ogrodu nie ogarnęłaby jakaś mizerota z tendencją do omdlewań od przepracowania
Ogród Gośka masz piękny, mogłabym leżeć w hamaczku i podziwiać go z lampką wina buziaki

Agatko pewnie że cudowne spotkanie. A pogoda chyba wymarzona- nie za gorąco, trochę słońca i całe szczęście deszcz i burza przeszły z dala od naszej działki. Ale parę km. od nas już padało mocno. Agatko wulkan energii to może kiedyś i owszem a teraz tylko nędzne resztki. Mizerotą faktycznie nie jestem omdlewań nie zaliczam, globusa też nie dostaję jak w "Nad Niemnem". Ale na hamaczku to nie siadam bo i trudno mi się z niego wydostać. Za to Twoje meble na tarasiku mnie kuszą i tam to bym sobie nawet posiedziała. Może się kiedyś uda A lampka wina też mile widziana i nawet mogę sobie ją zapodać oczywiście nie w pracy tylko już w zaciszu domowym - bo nawet dobre winko dostałam od gości Buziaki
amelia_b 13:10, 17 lip 2017

Gocha napisał(a)

Amelko naprawdę fajnie było i szkoda , że nie mogłaś być ale mam nadzieję że to nadrobimy. Ja zawsze zapraszam
z miłą chęcią Cie Gosiu odwiedzę, nawet gdybym miała autobusem przyjechać
dorciabe 13:22, 17 lip 2017

Gocha napisał(a)
Moniczko, Dorotko super że byłyście. Buziaki Dorotko pamiętam o jeżówkach różowych i niskich.

Gosia dzięki za znaczki, nóż już używa się w domu
Gocha 13:23, 17 lip 2017

amelia_b napisał(a)
z miłą chęcią Cie Gosiu odwiedzę, nawet gdybym miała autobusem przyjechać

A może się razem z Kasią na spokojnie wybierzcie. Może Kasia będzie mogła jeszcze raz przyjechać. Tylko w tym tygodniu troszkę mam popołudnia zajęte bo jest Lubelski Festiwal Folklorystyczny i popołudniami koncerty w Muszli. Ale później już będą wolniejsza
Kindzia 13:58, 17 lip 2017

I nawet nie wiesz jak się cieszę, że zobaczę Wasz ogród, bo masz tam wszystko co lubię!!! Kwiaty, kwiaty i jeszcze raz kwiaty, to jest to, co lubię w ogrodzie najbardziej I cieszę się również z tego, że mam tak blisko z naszej mety do Twojego ogrodu i mam duży bagażnik w aucie Przez dwie noce to Ci wykopię to i owo Mam nadzieję, że mocno śpicie, bo z tego co wiem, psa stróżującego aktualnie brak, chociaż ja się psów nie boję żadnych

Najwyżej stworzę u siebie jeszcze jednego cycka!

Spotkanie rewelacyjne z ogrodomaniakami!!! Wiem, że Jola się szykuje na sierpień do Lublina

Brak Jamesa mnie nie zmartwił, dziury tam nie mam, cos znajdę na podmianę tej firletki, Ty się nie booj...jeszcze nie mam pomysłu...ale u Ciebie przecież coś nocami wykopię

I rezerwuję sobie miejsce na hamaku!!! Ja się wygramolę!

Buziole Małgosiu
14:08, 17 lip 2017
ale fajny dzień spędziłaś wszystkie ogrodniczki takie usmiechniete Pozdrawiam
Gocha 14:15, 17 lip 2017

Kindzia napisał(a)
I nawet nie wiesz jak się cieszę, że zobaczę Wasz ogród, bo masz tam wszystko co lubię!!! Kwiaty, kwiaty i jeszcze raz kwiaty, to jest to, co lubię w ogrodzie najbardziej I cieszę się również z tego, że mam tak blisko z naszej mety do Twojego ogrodu i mam duży bagażnik w aucie Przez dwie noce to Ci wykopię to i owo Mam nadzieję, że mocno śpicie, bo z tego co wiem, psa stróżującego aktualnie brak, chociaż ja się psów nie boję żadnych

Najwyżej stworzę u siebie jeszcze jednego cycka!

Spotkanie rewelacyjne z ogrodomaniakami!!! Wiem, że Jola się szykuje na sierpień do Lublina

Brak Jamesa mnie nie zmartwił, dziury tam nie mam, cos znajdę na podmianę tej firletki, Ty się nie booj...jeszcze nie mam pomysłu...ale u Ciebie przecież coś nocami wykopię

I rezerwuję sobie miejsce na hamaku!!! Ja się wygramolę!

Buziole Małgosiu

Kasiu a Ty wiesz jak ja się cieszę, że Ty się cieszysz ? Mam nadzieję że jak Wy będziecie to też będzie kolorowo. Część już przekwitnie ale niektóre zaczną kwitnąć. Ty mnie tak nie strasz tym szabrem nocą bo się nie bojam- bo gdzie Ty to wtrynisz ? No chyba że Ci Rysiu podszykuje nową rabatkę- jakiś kolejny cycek ( ale Ty tych cycków będziesz miała ! ) Ale o ile wiem to Rysiu nie taki skory do robienie kolejnego nawadniania Ale nawet gdyby mu się chciało to wiesz że ja się lubię dzielić więc wykopuj sobie- a co mi tam. Pojadę do Ciebie i wykopię Ci coś innego ( kwaterę poszukam w pobliżu )
Który hamak dla Ciebie- niebieski czy czerwony ? Ja sobie przysiądę na taboreciku- z tego się wygramolę. A z Jolą się już umówiłyśmy wstępnie na sierpień. I myślę że może ktoś jeszcze wpadnie- jakieś inne lublinianki. Cieszę się że przyjeżdżacie Buziole