Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

KasiaWB 20:28, 18 lip 2017

i jeszcze to

i to
KasiaWB 20:29, 18 lip 2017

i cudne jeżówki a w zasadzie wielkie jeżówy kolor wspaniały
KasiaWB 20:30, 18 lip 2017

goście, goście

...dobroci wszelkich przybywało
KasiaWB 20:33, 18 lip 2017

i..... )) podkreślam, że wszystko handmade

KasiaWB 20:36, 18 lip 2017

wycieczki po ogrodzie rozmowom nie było końca

Pozdrawiam!!!
Kindzia 10:11, 19 lip 2017

Matko i córko...jak się odchudzać jak takie cuda pokazujecie??? Litości!!!
Gocha 10:36, 19 lip 2017

Kindzia napisał(a)
Matko i córko...jak się odchudzać jak takie cuda pokazujecie??? Litości!!!

Kasieńko Ty już się chyba odchudziłaś więc możesz zajadać. A faktycznie pyszne wszystko było.I nawet gniazdka własnoręcznie przez Dorotkę zrobione. Pozostałe oczywiście też ale że gniazdka ?. Kasiu wyprodukowałam soczek malinowy- jeszcze tylko hamak , piwko i Wy !
Zaraz napiszę do Małgosi - Kozłówka którą planujecie w poniedziałek to właśnie w poniedziałki jest zamknięta. Piszę do Kierownika zaraz żeby to uwzględnił.
Gocha 10:37, 19 lip 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Małgosiu, obejrzałam raz jeszcze zdjęcia Twojego ogrodu i nasuwa mi sie jedno... jest przepięknie, ogród pokazowy Aż mnie korci żeby na żywo go zobaczyć może kiedyś mi się to uda

Asiu wielkie dzięki za tak miłe dla uszu słowa. Jak tylko bedziesz w pobliżu to zapraszamy zawsze.
Kindzia 10:38, 19 lip 2017

Gocha napisał(a)

Kasieńko Ty już się chyba odchudziłaś więc możesz zajadać. A faktycznie pyszne wszystko było.I nawet gniazdka własnoręcznie przez Dorotkę zrobione. Pozostałe oczywiście też ale że gniazdka ?. Kasiu wyprodukowałam soczek malinowy- jeszcze tylko hamak , piwko i Wy !
Zaraz napiszę do Małgosi - Kozłówka którą planujecie w poniedziałek to właśnie w poniedziałki jest zamknięta. Piszę do Kierownika zaraz żeby to uwzględnił.

Jeszcze trochę bym chciała, ale waga ani drgnie

To własnoręczne????? Jakiś przepis musisz tu zapodać...cuda!

Kozłówka...pierwsze słyszę
Gocha 10:41, 19 lip 2017

KasiaWB napisał(a)
Gosiu, jeszcze raz bardzo dziękuję za zaproszenie na spotkanie. Nie chcę się powtarzać, ale muszę: było świetnie! Przy okazji pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania
Takie spotkania faktycznie dodają energii ...postrzygłam buksy, ale jeszcze 5 kul mi zostało :/... ))

Kasieńko super że byłaś mimo braku czasu. Ale my oczywiście się nie nagadały. Ale nadrabiamy to telefonicznie. Dzięki za miłe słowa- zdjęcia piękne. Na zdjęciach dopiero zauważam że nawet udają mi się niektóre połączenia roślin. Zazdroszczę przyciętych bukszpanów- ja jeszcze nic nie ruszałam. A wczoraj w dodatku wysiadł mi prawy bark a przez to prawa ręka niesprawna i bida z nędzą Buziaczki