Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 12:33, 23 cze 2014

grazyna_olszewska napisał(a)

a ostróżki jak dorodne panny kazda inaczej przystrojona

Grażynko ja bardzo lubię ostróżki ale denerwuje mnie u nich to , że tak szybko łapią szarą pleśń.Pozdrawiam
Gocha 12:51, 23 cze 2014

dorciabe napisał(a)
Piękne masz róże taras kwitnie jak szalony
jak tam po tańcach?

Witaj Dorotko. Też mi się podobają kwiatki na tarasie. Cieszę się , że wybrałam takie właśnie kolory w tym roku oczywiście dzięki ogrodowisku. A po tańcach oczywiście wszyscy jesteśmy zmęczeni. Chłopcy po próbach i koncertach , my po całej otoczce tego.I jeszcze te nerwy czy lunie deszcz czy raczej nas oszczędzi. Ale całe szczęście, że tylko troszkę wczoraj popadało w czasie koncertu- jakieś 5 minut. Więc to raczej nic w porównaniu do tego co działo się przez cały dzień przed koncertem. A tak w ogóle to bardzo udane były wszystkie 3 koncerty od piątku do niedzieli.
Wstawiam na chwilę ( później je usunę ), zdjęcia młodszego syna Jaśka z sobotniego koncertu.

Gocha 13:03, 23 cze 2014

I starszy syn Andrzej z niedzielnego koncertu ( też niedługo usunę )

Jag_58 13:13, 23 cze 2014

Gocha napisał(a)

Witaj Dorotko. Też mi się podobają kwiatki na tarasie. Cieszę się , że wybrałam takie właśnie kolory w tym roku oczywiście dzięki ogrodowisku. A po tańcach oczywiście wszyscy jesteśmy zmęczeni. Chłopcy po próbach i koncertach , my po całej otoczce tego.I jeszcze te nerwy czy lunie deszcz czy raczej nas oszczędzi. Ale całe szczęście, że tylko troszkę wczoraj popadało w czasie koncertu- jakieś 5 minut. Więc to raczej nic w porównaniu do tego co działo się przez cały dzień przed koncertem. A tak w ogóle to bardzo udane były wszystkie 3 koncerty od piątku do niedzieli.
Wstawiam na chwilę ( później je usunę ), zdjęcia młodszego syna Jaśka z sobotniego koncertu.

Gosiu masz zdolnych synów zdjęcia z występów piękne pozazdrościć latorośli
Gosiu pozbierałabys nasionka z tęj białej ostrózki i mi wysłała jesienią???? ja odwdzięczę się sadzonkami ciemiernika ,bo pamiętam że chciałaś
Gocha 13:21, 23 cze 2014

Jagoda oczywiście , że spróbuję zebrać. Przyznam,że nigdy nie zwracałam uwagi na to czy ostróżki mają nasiona, pewnie zawsze obcinałam wcześniej przekwitłe kwiatostany. Tym razem spróbuję zebrać nasiona.I jak tylko będą to oczywiście Ci prześlę tylko jakbyś mogła mi przypomnięć to byłoby bardzo dobrze - proszę. A jak je zbiorę to wysiewa się je jeszcze w tym roku czy w przyszłym ? A nasiona orlika to teraz można wysiać ?
dorciabe 13:36, 23 cze 2014

Gosia gratuluję Bardzo skoczne te Twoje chłopaki i przystojni oczywiście
Mirella 13:37, 23 cze 2014

Gosia, dziękuję za doznania artystyczne, moja siostra tańczyła kilkanaście lat w "Krakowiakach",mam sentyment.
Gratuluję synów.Pozdrawiam.
grazyna_olsz... 13:40, 23 cze 2014

Super te Twoje chlopaki fajnie że maja swoja pasję to bardzo wzbogaca życie
Gocha 13:42, 23 cze 2014

dorciabe napisał(a)
Gosia gratuluję Bardzo skoczne te Twoje chłopaki i przystojni oczywiście

Dzięki Dorotka. Jakby wiedzieli , że wstawiam ich zdjęcia to by mi się dostało. Niedługo usunę. Ja się bardzo cieszę , że chcą jeszcze tańczyć bo mają zajęcie, ruch i na głupoty przez to mniej czasu.
Gocha 13:44, 23 cze 2014

Mirella napisał(a)
Gosia, dziękuję za doznania artystyczne, moja siostra tańczyła kilkanaście lat w "Krakowiakach",mam sentyment.
Gratuluję synów.Pozdrawiam.

Mirella dzięki. Ja tańczyłam przez całe studia w ZPiT Akademii Rolniczej w Lublinie obecnie " JAWOR" Uniwersytetu Przyrodniczego. I mam ogromny sentyment do tych klimatów. Pozdrawiam